Alienware M18 GTX780M SLI Düşük FPS Sorunu

Hidayet ŞAHİN

Decapat
Alienware M18 R3 SLİ 780M 4900MQ işlemcili notebooka sahibim, Kombunastor4 ile Bench testleri yaparken düşük çıktığını fark ettim diğer notebook'um olan 4710MQ 970 6 GB olan clevo makinem işe aynı programdan aynı testleri yaptım.
  • 780 SLI 24,36,32
  • 970 6 GB 38,57,51
Sırasıyla yaptığım üçer testten aldığım FPS değeleri, SLI bağlantısın bağlı gösteriyor 2 kartı da görüyor donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum, yazılımsal olabilir.
Yardım edebilecek kişilerin yorumlarını beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alttaki incelemelerde 970'in onde oldugu gozukuyor. Ama fark sizin bench'te baya acilmis. 780M'lerin kullanimlari ne durumda? Sicakliklari nasil?

Efendim 780m sli tek slot 780m değil
Asıl garip olan sıcaklık değerleri 44-45 derecede bench yaptı sli kart beni düşündüren de oydu 970mobile bu arada kıyaslanan kart siz masaüstü 970 ile kıyaslamışsınız

Son düzenleme:
*Linkteki incelemede de 780M SLI modelinin benchmarklari var.
Screenshot (75).png

Sicakliklar o kadar dusuk ise kullanimlar da dusuktur. Test sirasinda ne kadar yuklendigini paylasir misiniz?

*Linkteki incelemede de 780M SLI modelinin benchmarklari var.
Eki Görüntüle 445577

Sicakliklar o kadar dusuk ise kullanimlar da dusuktur. Test sirasinda ne kadar yuklendigini paylasir misiniz?
M18 şuan Zonguldak ta biladerimde, bench testini tarif ettim görüntülü konuşarak yaptık.
Ben clevonun başında
O alienwarenin
Haftaya almaya gidecem makineyi
Eğer ilgilenebiliriz derseniz Gpu-Z yüklenme şemalarınıda atarım haftaya ama nedendir kafama takıldı daha yeni aldım makineyi bugün 2.gün kafam kaldı orda, fikir ve bilgi istedim açıkçası

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı