Alienware M18 nasıldır?

rıdvan1991

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Mühendislik uygulamaları kullanacağım bir laptop almak istiyorum. Önceliğim sağlam olması ve soğutması iyi olması. Aynı zamanda oyun da oynarım arada. Aklımda Alienware M18 var fakat nasıldır bilemiyorum. Sizin önerebileceğiniz güçlü bir laptop var mı? ASUS kullanıyorum şu an, gereksiz fan açma ve yazılımsal sorunlardan ötürü ASUS almayı düşünmüyorum. ASUS yeni nesiller nasıl kullanan arkadaşlar yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum.😊

Merhaba, TR pazarında kullanıcılar laptop ve bir eşya alırken ikinci el pazarını da dikkate alarak aldıkları için M18'in pek alıp da tecrübe eden olacağını sanmıyorum o yüzden benden de size öneri TR'de daha çok yaygın ASUS ve MSI gibi markaların ürünlerine yönelmeniz olacaktır.

Hocam zamanında 40.000 TL bütçem vardı sonra bu bütçe 35.000'e düştü ve ben indirim sayesinde düz 34.000 TL'ye ASUS ROG STRIX aldım RTX 3060'lı DDR5 32 GB RAM'li ve Ryzen 7 6800H'dı. Onun öncesindeki önerileri çok fazla baktım beş 6000 TL daha az ödeyerek gene aynı özelliklere daha doğrusu aynı özelliklere yakın Lenovo Legion ve HP Omen önerdiler fakat ben bunların her zaman bir sorun olduğunu düşündüm ve düşündüğümde çıktı sonra sana dedim ki beş 6000 TL fazla verip piyasanın en kaliteli markalarından birini alabilirim ASUS gibi MSI gibi ve onu aldım millet gitti RTX 4050 tufasına tutuldu ve 80 Volt 90 Volt hadi sizin için 100 Volt olsun 4050'ler aldı. Ben de hata yaptığımı düşündüm ve uzun vadede şunu fark ettim ki çok mantıklı bir hareket yapmışım beş 6000 TL fazla verip Türkiye'deki yoğun müşteri memnuniyeti büyük bir garantimiz oldu ve bunun yanında gerek yazılım gerek donanım gerek kasa gerek kalite olarak alabileceğim en iyisini almışım diye düşündüm ve cidden bu dediğimde çıktı Alienware çok severim çok duydum yıllarca hep gözümün önünde tuttum fakat hiç araştırmadım ki zaten şu an tekrardan Türkiye piyasasına giriş yaptı benim size önerim almanizi tavsiye etmem ASUS'ya da MSI alın derim en azından büyük bir muhatabınız olur ve parça konusunda donanım konusunda kasa kalitesi konusunda içiniz rahat olur bir şüpheniz olmaz bence bunu yapın çünkü işin en teknik detaylarını bile indiğimiz zaman aldığımız her elektronik aletin iyi ve kötü özellikleri var dünyanın en iyi markası Apple olmasına rağmen onun bile var o yüzden benim önerim kafanız rahat etmesi için dediğim iki markadan birini alın kafanız rahat etsin.

Merhaba, TR pazarında kullanıcılar laptop ve bir eşya alırken ikinci el pazarını da dikkate alarak aldıkları için M18'in pek alıp da tecrübe eden olacağını sanmıyorum o yüzden benden de size öneri TR'de daha çok yaygın ASUS ve MSI gibi markaların ürünlerine yönelmeniz olacaktır.
teşekkür ederim. Asus nasıl acaba ?

MSI Raider'lara bakın soğutmaları harika. Ayrıca 2023 çıkışlı ASUS ROG Flow Z13 kullanıyorum gereksiz fan açma veya herhangi bir yazılım problemi kesinlikle yok.
Teşekkürler strix g18 nasıl sizce

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı