Alienware vs Razer Blade Pro

keepout

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum fakat karar vermekte zorlanıyorum. Alienware 120 hz Full HD bir ekrana sahip. Bu sebeple göz yorgunluğuna sebep olmuyor. Razer ise açık ara üstün özelliklere sahip ve fiyatı da yüksek. 4K IGZO (60hz) ekrana sahip. Bu sebeple kararsız kaldım. Oynadığım tek oyun Knight Online. İkisinden birini tercih etmem gerekiyor. Sizce razer 60 hz olması sebebiyle göz yorgunluğuna sebep olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Knight Online için 1500 liralık bir notebook bile yetecekken bunları almak neden? Başka oyunlar da oynayacaksanız alın yoksa bence hiç gerek yok.

Eğer troll değilse ciddi cevap vereyim. Türkiyede istediğim modeli bulabilsem Razer Blade alacağım. Çünkü performansı diğer laptoplardan düşük değil ve ultrabook gibi. Ben Blade Pro'yu öneririm. Aynı performans ve daha şık bir görünüm. Ekranın tazeleme hızı falan kafaya takılacak konular değil.

Razer ürünleri pahalı olur evet. Ama performansı ise muhteşemdir. Hiçbir masraftan kacmadiklari için bu kadar pahalıdır. Ekran cozunurlugune ve yenilemeye gelecek olursak, onu ayarlardan düşünebilirsin diye düşünüyorum. Madem bu kadar büyük bir butcen var. Razer al. Neden mi? Thunderbolt var. Alien de de vardır ama razer daha elverişlidir diye düşünüyorum. Eger FPS düşerse Ayrica bu port sayesinde GPU takabilirsin. Tabii Porttan kaynaklanan Gözde gorulmeyen performans düşüklüğü olacak. Ama daha yüksek performans alacaksın.

Kısaca : Razer...

Edit: unut hepsini...[emoji1] Git alien al. Bu ne ya.. Tamam Razer Iyi Yapmışın ama bu kadar da pahalı olmaz ki...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı