CC76
Kilopat
Merhabalar, yaklaşık 1-2 ay önce Aliexpress üzerinden Salomon Speedcross 4 satın almak istemiştim. Benden bi süre önce bi yakınım ayakkabıyı aynı satıcıdan sipariş verdi onun ürünü 10-15 gün içerisinde teslim oldu. Ben sipariş verdikten bi süre sonra Çin'de bi tatil oldu, yaklaşık 10-15 gün boyunca ürünler yollanmadı. Tatilden sonra satıcının dükkanı kapatıldı, bi süre sonra kargo mesajı geldi ama ürün teslim edilmedi. Kargo mailinden sonra 10 gün boyunca sisteme girilmezse iptal edebiliyorsunuz. Ben 10 gün daha bekleyip iptal ettim siparişi. Yaklaşık 1 ayım boşa gitti yani. 5-6 gün önce başka bi satıcıdan aynı ürünü satın aldım. Ürün 3 Mart'da kargoya verildiğine dair bi mail aldım. Bugün kontrol ettiğim de ise bu satıcının da dükkanı kapatılmış. Takip no'dan ürünü takip etmeye çalıştığım da "Takip bilgisi 5-10 gün içinde kullanılabilir olacaktır." diyor. Bu siparişimde de aynı şeyler olacağından endişeliyim. Satıcının dükkanı kapalıyken ürün gelebilir mi? Ne yapabilirim? 2 aydır bi ayakkabıyı alamadım. M.Hizmetleri 14 Mart' kadar takip no aktif edilmezse iade sürecini başlatmamı söylüyor. Ben iade de değilim, ürünü almak istiyorum artık. Yardımlarınızı bekliyorum.