Aliexpress Sipariş İptali

• Konuyu başlatan MKA27
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.309

MKA27

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Siparişimi verdiğim günün akşamı geri iptal ettim siparişimi cancel order kısmından ve bir seçenek seçtim iptali için diğer seçenekler kısmını seçtim ve şu an siparişime baktığımda awaiting cancellation iptal beklemede diyor. 2-3 gün oldu satıcıya mesaj göndereceğim. Ama İngilizcem olmadığı için çeviride kötü bilirsiniz. İngilizce bilenler yardımcı olabilir mi? Bu arada siparişi verdikten 1 saat sonra satıcı bana gümrük vergisi ödeyeceğimi eğer ödemeyi kabul etmezsem ürün geri satıcıya gelirse bana kargo parasını alamayacağımı belirterek mesaj yolladı. Şimdi ben o mesajına cevap olarak. Satıcıya mesajda sunu söylemek istiyorum. Gümrük Parasını ödeyemeyeceğim. Bunu bilmiyordum iptal yaptım ama hala beklemede gözüküyor. İptalimi onaylar mısın? Demek istiyorum ya da başka birsey de yazabilirim sizin dediğiniz şeyi bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ediyorum şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı