AliExpress başarısız teslimat

okutkan

Megapat
Daha fazla  
AliExpress'ten bir hafta önce SanDisk bellek siparişi verdim. Vergisini alışveriş ödemesi yaparken kesti. Fiyatı 50 liraydı 10lira civarı vergi kesti. Bugün kargo numarasına baktığımda teslimat başarısız yazıyor. Sebebi nedir acaba?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20211118-135441_AliExpress.jpg
    Screenshot_20211118-135441_AliExpress.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 75
Hocam genellikle Türkiye'de Aliexpress teslimatlarını Aras kargo yapıyor. Yakınındaki Aras kargo şubesine bir sor şubede mi diye yada müşteri hizmetlerinden adın veya numaran ile sorgula. Yine sonuç alamazsanız diğer kargoların müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alın derim. Arkadaşın da dediği gibi gümrükten geçmiş ama yerel kargo dağıtım merkezi yada şubesinde bekliyor.

Aras kargo yu aradım , LP ile başlayan kodun yurtdışına ait olduğunu söyledi. Gümrüğü aradım kargo numarısının ptt nin kabul etmediği bir kod olduğunu söyledi. Yani türkiye içinde takip edebileceğim bir kod yok elimde.
Takip numarası: LP00479257040351

Aras kargo yu aradım , LP ile başlayan kodun yurtdışına ait olduğunu söyledi. Gümrüğü aradım kargo numarısının ptt nin kabul etmediği bir kod olduğunu söyledi. Yani türkiye içinde takip edebileceğim bir kod yok elimde.
Takip numarası: LP00479257040351
Kod üzerinden değilde isim ve numara üzerinden sorgulatmayı dene Aras' ta o kod Aliexpress in kendi kodu. Kargo Tr ye girince farklı bir kod alıyor o sebeple elindeki kod şuanlık pek işine yaramayacak gibi duruyor.

Kargonun dağıtım günü gelmediği için başarısız teslimat yazıyormuş. Kargo bugün elime ulaştı. Yorum yazanlara teşekkürler.
Bu arada Aras kargo ile geldi. Yeni üye olduğum için 50TL fiyatında Sandisk 32gb 3.0 flash bellek 10 kuruş + 10TL vergi ile almış oldum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı