Aliexpress Black Friday QCY T5 vs Whizzer Tp1

Toshirou

Kilopat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere Black Friday indirimlerinden dolayı güzel indirimler mevcut. Bluetooth kulaklık almak için biraz araştırma yaptığımda bu iki modeli beğendim. QCY modeli hakkında daha çok inceleme mevcut fakat whizzer da güzel gözüküyor açıkçası, durum böyle olunca tavsiye almak istedim. Sizce hangisi alınmalı? Aradaki fiyat farkına değer mi? Daha önce kullanan var mı bu modelleri? Şimdiden teşekkürler.

QCY T5 US $27.97 72% OFF|QCY T5 Bluetooth 5.0 kablosuz kulaklık spor koşu kulaklık dokunmatik kontrol ve rahat giyen çift Mic ile AliExpress'da

Ekran Alıntısı.PNG

Whizzer TP1 US $51.35 35% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Telefon Kulaklıkları ve Radyo Kulaklıkları'de TP1 TWS kulakiçi kablosuz bluetooth kulaklık fone de ouvido bluetooth V5.0 kulaklık наушники 3D Stereo ses kulaklık Mic ile AliExpress'da

Ekran Alıntısı2.PNG

Ya biraz araştırma sonucu fye-7 ve sylable s 101 arasında kalmıştım klasik müzik ve rock için sylabble'ın daha iyi olduğunu okuyunca sylable aldım fakat aptX iphone'da yokmuş acaba blitzwolf mu almalıydım yoksa çok bir fark olmaz mı? Gerçi iptal edebilirim henüz kargoya verilmedi ama tam emin olamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı