Aliexpress.com'dan GT 630 Almak

sentinus22

Hectopat
Aliexpress.com'dan ekran kartı alacağım ve satın alma konusunda emin olamadım. Sizce bu ürünü almalı mıyım?

bandicam 2018-06-19 00-27-47-554.jpg
bandicam 2018-06-19 00-28-16-709.jpg
bandicam 2018-06-19 00-29-07-849.jpg
bandicam 2018-06-19 00-29-19-520.jpg

Satıcı:HuaPu Store

150TL bütçem var daha fazlasına çıkamıyorum. Baktığım ürünün fiyatı 132 TL. Sizce bu ekran kartını almalı mıyım? Satıcıya ve siteye güvenmeli miyim? Yurt dışından geleceği için bir sıkıntı yaşar mıyım?

Satıcının garantileri şunlar:

Eğer 60 gün içerisinde satın aldıklarınızı teslim almazsanız, siparişi tamamlamadan ("Ürünün Teslim Alındığını Onayla" tuşuna tıklamadan veya onaylama zamanı aşılmadan) önce tam para iadesi isteyebilirsiniz.

Ayrıca DDR3 RAM destekli anakartımda, GDDR5 belleğe sahip bir ekran kartı çalışır mı? Başka önereceğiniz yer varsa tavsiyelerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Aliexpress üzerinden Xeon X5450 ve GTX 750Ti almıştım hiç sıkıntı çıkmadan geldi. Benim gibi birçok kişi de alışveriş yapıyor zaten. Sıkıntı çıkacağını hiç sanmıyorum.

"Ayrıca DDR3 RAM destekli anakartımda, GDDR5 belleğe sahip bir ekran kartı çalışır mı? Başka önereceğiniz yer varsa tavsiyelerinize açığım."

Sorusuna gelirsek DDR3 dediği sadece bellek tipi GDDR5 ise ekran kartının bellek tipi. İkisi isim olarak benzeseler de birbirinden çok bağımsız şeyler aslında. Sorunsuz çalışır ayrıca.

Bu konuyu buraya açmanız oldukça saçma. Yorumları okuyun zaten siz karar verirsiniz. Kimsede durduk yere alma falan demesin. Aliexpress müşterisine çok önem veren bir firma paranızı iade eder ayrıca nağazayıda uyarır yani sorun yaşama ihtimaliniz yok gibi bişey.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı