AliExpress ''davet et kazan'' güvenilir mi?

Kartex

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşını davet et kazan diye bir kampanya başlatmış. Yaklaşık 9-10 kişi davet edip 78TL kazanıyorsunuz. Bir de arada bazılarına bir kişi davet edip 78TL kazanma hakkı veriyor.

Benim fake hesaplardan birine denk geldi, yaptım. Şimdi parayı çekmek için kart onayı istiyor. Kart onayı için ise 1$ çekmeye çalıştı kartımdan. E tabii ben de izin vermedim. İzin vermeli miyim, güvenilir midir?

Ayrıca ödül için 2 seçenek var.
20 kişi davet edip 160TL kazanmak
10 kişi davet edip 78TL kazanmak.
Ben 78TL'lik olanı seçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşını davet et kazan diye bir kampanya başlatmış. Yaklaşık 9-10 kişi davet edip 78TL kazanıyorsunuz. Bir de arada bazılarına bir kişi davet edip 78TL kazanma hakkı veriyor.

Benim fake hesaplardan birine denk geldi, yaptım. Şimdi parayı çekmek için kart onayı istiyor. Kart onayı için ise 1$ çekmeye çalıştı kartımdan. E tabii ben de izin vermedim. İzin vermeli miyim, güvenilir midir?

Ayrıca ödül için 2 seçenek var.
20 kişi davet edip 160TL kazanmak.
10 kişi davet edip 78TL kazanmak.
Ben 78TL'lik olanı seçtim.

Hocam, zaten kurallar kısmında yazıyordu. Kartından 1$ çekip geri verilecek yazıyor diye hatırlıyorum. Yani bir sorun olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı