Aliexpress dolandırıcılığı

Kartınızdan 1 dolar çekmeye çalışmış doğrulamak için. Kur sizin sandığınız gibi Google'dan bakarak ayarlanmıyor burada. Koskoca milyar dolarlık şirket sizin 7 liranıza mı kaldı yani?
Yine de kartımdan 7 tl kesiyor.

Babamın sitesi evet. Her uygulamayı takip etmek zorunda mıyım? Dolandırıcılık diyorsunuz 2 kelime bilgi var. Parayı verdiniz sonrasında vermediler mi? Yok sadece çekmeyi denedi olmadı dolandırıcı bunlar. Bir şeyler yazarımda neyse. Önce parayı öde paran gelmez ise bu senin kanıtın olur ve dolandırıcılık var denilebilir. Kart bilgilerinin doğruluğu için çekip geri veriyorlar. Aynısını Netflix, Amazon, Spotify gibi şirketlerde yapıyor.

Ben zaten konuya bir kaç cevap yazıldığında orasını geçtim işin. İade edilecek de olsa 7 tl kesiyor değil mi? Yapacak kişiler için önbilgi vermiş oldum. Ne bu atar anlamıyorum zaten "gidin çabuk dava edin dolandırıcılar!!!" falan da demedim başlık için özür dilerim.

Konunun başlığı ve içeriği dolandırıcılık adı altında yazılmış bir yazı. Kusura bakmayın ön bilgi yazısı böyle yazılmaz. Bu yazdığınız yazıyı alsalar size dava açsalar sırf iftira suçundan 4 yıla kadar hapis cezası bile yiyebilirsiniz. Bu yüzden bu tarz konuları açarken daha dikkatli olun.

Haklı olduğunuz bir durum olsa yardımcı olmak için uğraşırdım.

Teşekkür ederim. Forumlara normalde sadece benim de sorun yaşadığım durumlara çözüm bulmak için giriyorum zaten. Pek bilmediğimden açtığım önceki konuda sürekli kural ihlallerinden banlandım. Konu başlığına lütfen yazmak, başka siteden resim linki atmak vs.

Ben de kuponu alayım dedim ve görebileceğiniz üzere ilk parayı çekti sonrasında iade etti. Ki bunu zaten kart bilgilerinizi istediği ekranda da söylüyor oranın ekran görüntüsünü almayı unuttum ama.

Sanal kart ile mi aldınız? Bana hala iade gelmedi.
Ben sanal kart ile aldım.

Dosya Ekleri

• IMG_20210115_164146.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 47

Kartı test etmek için 1 dolar çekip geri veriyor 1 hafta sonra. Normal yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…