- Makaleler
- 3
71.8AU $ 53% OFF|Chestnut Manual Coffee Grinder | Coffee Grinder Timemore C2 - C2 C3 Manual Coffee - Aliexpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Satıcı güvenilir , aliexpress satıcı güvenilir olduğunda güvenilirdir.Böyle bir kahve öğütücüsü almayı düşünüyorum. Türkiye fiyatı 1700 lira burada kuponlarla vergi dahil 1250 liraya alınabiliyor. Satıcı güvenilir duruyor mu? Bir de Aliexpress'ten az meblağlı alışverişler yaptığım oldu ancak görece yüksek fiyatlı alışveriş yapmadım, ödemede veya ürünün elime ulaşmasında sizce sorun çıkar mı?![]()
71.8AU $ 53% OFF|Chestnut Manual Coffee Grinder | Coffee Grinder Timemore C2 - C2 C3 Manual Coffee - Aliexpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Hocam öncesinde de ön vergi ödemeli alışveriş yapmıştım. Bu alışverişte de onda olduğu gibi direkt kargoyla elime ulaşır değil mi?Satıcı güvenilir , aliexpress satıcı güvenilir olduğunda güvenilirdir.
Öncesinde aynı işlemle ulaştıysa şimdi de ulaşır.Hocam öncesinde de ön vergi ödemeli alışveriş yapmıştım. Bu alışverişte de onda olduğu gibi direkt kargoyla elime ulaşır değil mi?
Geçmiş olsun hocam ben de yurtdışı Amazon'dan çok alışveriş yaptım hiç sorun yaşamamıştım. Umarım hiçbir firma böyle sorunlar yaşatmaz.Ahahaha dostum amazon.com ,amazon.de,amazon.co.uk den de alışveriş yaptım. Amazon'da sorun yaşadım AliExpress de yaşamadım. (amazon.com da zamanının en iyi ekran kartı 1080 Ti'ım kutudan çalınmış yerine 1050 konulmuştu Amazon once kabul etmedi sonra katardaki kutuların gramaj ağırlıklarının farklı oldugunu kanıtlayınca paramı vermişlerdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.