Aliexpress Güvenilir mi?

"Aliexpress güvenilir mi?" diye bir soru sormak mantıklı değil aslında, Aliexpress satıcı ile alıcı arasında bir aracı görevi gören e-ticaret sitesidir. Güvenilirlik konusunda satın aldığınız ürünü gönderen satıcının olumlu geri bildirim puanına ve detaylı satıcı puanlarına göz atmanız yeterli. Bu puanlama sistemi 5 üzerinden yapılıyor. Alıcılar tarafından satıcıya verilen geri bildirimler ile birlikte satıcının güvenilir bir mağaza olup olmadığını size gösterecektir . Puanı 4 ve altındaki durumlar da bilin ki bir sıkıntı vardır. Eğer istediğiniz herhangi bir ürünü güvenilir bir satıcıdan tedarik etmek istiyorsanız; arama kutucuğuna ürünün adını yazdıktan sonra sipariş sayısına göre listeleme yaparsanız daha güvenilir satıcılara ulaşabilirsiniz.

Birde sizin alacağınız işlemciye gelirse unutmaktan başka çareniz yok. (n)
Benim alacağım işlemciyi unutmaktan başka çare yok derken ne demek istediniz?
 
Selamun aleyküm forumlarda konu açmayla ilgili bilgim yok intel xeon x3480 aldım bügün elime ulaştı montaj yaptım msi afterburner değerleri sıcaklık 80'e kadar çıktı cpu kullanımı %100 oluyor termal macun ve işlemci fanı aldım şuan sıcaklığı 65-70 arasına kadar indirdim fakat cpu kullanımı hala %100 oluyor fps droplar yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim işlemcinin bozuk olduğunu düşünüyorum
Ekran kartı : GTX 1050 2gb
İşlemci Xeon x3480
Anakart: İntel H55
Ram : DDR3 8gb (4+4)
Teşekkürler
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı