Aliexpress Hakkında Bilgi

aedrols

Kilopat
Aliexpress'den almayı düşündüğüm ürünler var fakat pek bilgi sahibi değilim, o yüzden birkaç sorum var:

- Alacağım şeyler 5-10 TL en fazla, ne kadar vergi öderim?
- Bakacağım kategoride 500-600 yorum almış, 5000 siparişi olan ve yorumlarında Türk'lerin de olduğu ürünler var, fakat benim almak istediklerimin yorumları 100-200, siparişi de 100-200, bu çok önemli mi?
- Ürün bana gelirken kargo gelmezse, vergi ödeme kısmında (nasıl oluyorsa. ) Problem çıkarsa müşteri hizmetleriyle halledebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
- Alacağım şeyler 5-10 TL en fazla, ne kadar vergi öderim?
Ürünün fiyatının %20 kadarı ve 5₺ gümrüğe sunma bedeli (ör. 10₺ değerindeki bir ürüne 12+5=17₺) ödersin.
- Bakacağım kategoride 500-600 yorum almış, 5000 siparişi olan ve yorumlarında Türk'lerin de olduğu ürünler var, fakat benim almak istediklerimin yorumları 100-200, siparişi de 100-200, bu çok önemli mi?
Sahte mağazalar çok fazla var, dikkat edilmesi gerekiyor. Onun dışında ürünün talep edilmesine bağlı olarak sipariş sayısının az olması normal olabiliyor bazı durumlarda.
- Ürün bana gelirken kargo gelmezse, vergi ödeme kısmında (nasıl oluyorsa. ) Problem çıkarsa müşteri hizmetleriyle halledebilir miyim?
Satıcıyla iletişime geçersen %90'ı çok iyi şekilde ilgileniyor. Ucuz ürün satıcıları hiç iade istemeden yenisini bile gönderebiliyor iyi bir satıcıysa.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı