AliExpress ''hesaptaki güvenlik sorunları nedeniyle bu siparişi kapatmak zorunda kaldık'' hatası

bjkworld26

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• AMD Ryzen 5 3600 • MSI B450M-A Pro Max • Gigabyte GeForce GTX 1060 6 GB • 240 GB Gigabyte SSD / 500GB Samsung 970 EVO Plus / 2 TB western Green HDD • Kingston Beats 16 GB 3600 MHz RAM.
Arkadaşlar AliExpress'ten şarj kablosu sipariş verdim. Ödemeyi yaparken hata gibi bir şey oldu. Papara hesabıma baktım parayı çekmiş. Fakat sipariş kapalı gözüküyor ve şöyle bir yazı var " hesaptaki güvenlik sorunları nedeniyle bu siparişi kapatmak zorunda kaldık. Daha sonra tekrar sipariş verin veya kuponu kaldırıp tekrar deneyin. Şimdi ben paramı nasıl geri alacağım? Daha önceden böyle bir şey başına gelen ve bana yardımcı olabilecek var mı?

Kanka paranı belirli bir süre aralığında iade ediyorlar. İndirim kuponları biraz sıkıntılı olabiliyor daha önce yaşamıştım.

Papara ne zamandan beri Aliexpress destekliyor hocam? Para 1 hafta veya daha kısa süre içinde hesaba gelir merak etmeyin. Anlık olarak benim kartlarımın (8) hiç birini okumayıp sadece başka banka koyunca okuduğu için desteklemediğini belirtmek isterim.

Birden fazla hesap açıp, aynı adres ve tcyle sipariş verdiysen bu olabiliyor.
Ayrıca papara nasıl geçerli değil? Sonuçta yurtdışı alışverişlerine açık bir mastercard kendisi @lastdarkwave.

Ayrıca papara nasıl geçerli değil? Sonuçta yurtdışı alışverişlerine açık bir mastercard kendisi @lastdarkwave.
Hocam 4 hesap 4 ayrı TC 4 ayrı adres her hesapta olmak şartıyla 2 ayrı kart denedim. Hiçbirini kabul etmedi.

Hocam 4 hesap 4 ayrı TC 4 ayrı adres her hesapta olmak şartıyla 2 ayrı kart denedim. Hiçbirini kabul etmedi.
Enteresan hocam benim arkadaşım geçen sene almıştı ek olarak dolar kurundan çok fazla sitelere para yatırırken de bir sorun çıkmamıştı, tuhafmış. Değişmiş olabilir değiştiyse de aşırı saçma olmuş.

Aynı yerden başka arkadaşım aldı onda bir şey olmamıştı. Bir ben bahtsızım galiba .

Ayrıca Papara nasıl geçerli değil? Sonuçta yurt dışı alışverişlerine açık bir Mastercard kendisi @lastdarkwave.

Evet bu dediğinizi yaptım. Papara'dan çok kez alışveriş yaptım onda sıkıntı yokta yeni hesap açıp alışveriş yapıyordum genelde 4. alışverişte patladık. Peki herhangi bir şey yapmama gerek var mı canlı destek gibi bir şey vardı oraya durumu yazdım sadece.

Yazdıysanız bir sorun olmaz incelenir zaten iade olur paranız belli bir süre sonra. Eğer olmazsa iletişime geçersiniz fakat papara ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…