AliExpress ''hesaptaki güvenlik sorunları nedeniyle bu siparişi kapatmak zorunda kaldık'' hatası

Hocam tam olarak ne hatası veriyor "sipariş kapalı" mı diyor.

Hocam buraya konu açmıştım. Bakabilme şansınız var mı?

Merhaba, benzer şeyleri yaşamışız. Bende hesap oluşturup sonra ev içerisindeki farklı bir bilgisayardan sipariş vermeyi denemiştim olmamıştı. Şu şekilde çözdüm; önce modemi resetledim sonra evdeki farklı bir bilgisayara farklı bir tarayıcı yükledim. Kredi kartı bilgilerini değiştirdim, Nays sanal kartı kullandım, adres bilgilerini girerken tamamen İngilizce karakterler kullandım ve adresi farklı şekilde girdim (örneğin 510 SK. Yerine 510 sokak, menekşe apt. Yerine menekse apartmanı ). Bu şekilde 4. farklı siparişimi verdim. Dilerseniz sanal karta para yüklemeden deneyin. Bakiye yok şeklinde hata alırsanız olmuş oluyor. Fakat aynı işlemleri tekrar yapmak zorundasınız. Bakiye yok hatası aldığınızda sanki ilk siparişinizi yapmışsınız gibi oluyor ve ilk indirim geçersiz oluyor.
Hocam teşekkür ederim, dediklerinizi uygulayacağım fakat bir sorum olacaktı. Modemi resetledikten sonra telefondan ve bilgisayardan başka kullanabileceğim değişik bir cihaz yok, bunun yerine yine aynı bilgisayara farklı bir tarayıcı yükleyip gizli sekmeden girip denesem olur mu? Onun dışında dediğiniz gibi adres bilgilerinde bazı kısımları ve Türkçe karakterleri değiştireceğim. Kart olarak da denediklerim arasında Papara ve Denizbank'ın hem normal hem de sanal kartlarını denemiştim. Bende direkt hata vermişti fakat param duruyordu. En son da bir arkadaşım AliExpress'ten alışveriş yaptığı için ona sordum. En son da onun Papara kartıyla denedim fakat onunkinde hata verip siparişi onaylamamasına rağmen karttan parayı çekmişti. Şimdi iade gelmesini bekliyoruz. Para iade geldikten sonra Papara veya Denizbank'tan yine sanal kart oluşturup mu deneyeyim yoksa başka banka mı deneyeyim? Elimde onlar dışında Nays ve Ziraat Bankası var fakat Ziraat'in kartı Troy altyapılı olduğu için yurt dışı siparişine izin vermez galiba.

Son düzenleme:
Bunun yerine yine aynı bilgisayara farklı bir tarayıcı yükleyip gizli sekmeden girip denesem olur mu?

Belli bir zaman geçtikten sonra iptal durumu yaşamadım. Ürünü arayıp sepete eklemiştim. Herhangi bir link üzerinden geçiş yapmadım veya önceden sepete eklememiştim. Ne etkiliyor, neden sisteme takılıyor tam olarak bilemiyorum.

Elimde onlar dışında Nays ve Ziraat Bankası var.

Nays ile verdiğim bütün siparişlerde herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Belli bir zaman geçtikten sonra iptal durumu yaşamadım. Ürünü arayıp sepete eklemiştim. Herhangi bir link üzerinden geçiş yapmadım veya önceden sepete eklememiştim. Ne etkiliyor, neden sisteme takılıyor tam olarak bilemiyorum.

Nays ile verdiğim bütün siparişlerde herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Tamamdır hocam sağ olun. Para iadesi gelince Nays üzerinden bir deneyeceğim bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı