AliExpress ''hesaptaki güvenlik sorunları nedeniyle bu siparişi kapatmak zorunda kaldık'' hatası

Kart değiştirin düzelir bence. Birde adresi yani kat 4 ise 5 yapın. Olursa komşuya durumu izah edin derim.

Arkadaşlar bu siteyi kullanmak istiyorum fakat, ödeme kabul etmiyor, farklı farklı hesaplar açtım denedim olmuyor. Kartlarım yurt dışına açık, fakat güvenlik nedeniyle bu siparişi kapattık diyor, ne denediysem olmuyor. İnternet'e baktım biraz kupon mupon diyorlar fakat, kupon falan kullanmıyorum zaten.

Aynı sorun bende de oldu hocam siz sorunu çözebildiniz mi?

Kartın sahibi ile alıcı bilgileri vb aynı mı?

Aynı karttan birkaç kere AliExpress'ten alışveriş yapınca böyle yapıyor. Benim paramı geri yatırdılar. Yeni sanal kart oluştur. Ayda 5'ten fazla da ürün alma.

Arkadaşlar ben de hemen hemen aynı sorundan muzdaribim. Ben de çift hesap açmıştım ve sonrasında eski hesabımdaki bilgileri silip eski hesabımı kapatmıştım fakat şu anki hesapta da hep aynı hatayı veriyordu. En son arkadaşımın kartından denedik. Aynı hatayı verdi ama parayı çekti. Şimdi para iadesi bekliyoruz. Ürün hala ilk siparişim olduğu için uygun gözüküyor. Para iade geldikten sonra tekrar aynı ürünü sipariş verebilir miyim? Yoksa hesabıma komple engel mi koydular bu çift hesap olayı yüzünden?

Hocam ben şansa öylesine aldım. Bu zamana kadar aynı hesapta 20 kere hata vermiştir. Şansa onayladı. Şansınıza bağlı diyebilirim.

Hocam ben şansa öylesine aldım. Bu zamana kadar aynı hesapta 20 kere hata vermiştir. Şansa onayladı. Şansınıza bağlı diyebilirim.
Hocam ilk hesabımı açtıktan sonra bilgi kısmına bilgilerimi girmiştim fakat herhangi bir satın alım yapmamıştım. Sonrasında diğer hesabı açtım ve ona aynı bilgileri girip bu sefer kart bilgisi de girip sipariş etmeyi denedim ama hata verdi. Sonra önceki hesaptan olabileceğini düşünüp o hesaptaki bilgileri kaldırıp sonra da komple sildim. Sonrasında şu anki hesabımda farklı kartlardan denedim, olmayınca hatta yine kendi kartlarımla bu sefer anneme hesap açıp ordan denedim fakat yine olmadı. Şimdi para iade gelince ürünü yine satın almayı denesem parayı çekip siparişi vermeme gibi bir durumu olur mu?

Hocam tam olarak ne hatası veriyor "sipariş kapalı" mı diyor.

Merhaba, benzer şeyleri yaşamışız. Bende hesap oluşturup sonra ev içerisindeki farklı bir bilgisayardan sipariş vermeyi denemiştim olmamıştı. Şu şekilde çözdüm; önce modemi resetledim sonra evdeki farklı bir bilgisayara farklı bir tarayıcı yükledim. Kredi kartı bilgilerini değiştirdim, Nays sanal kartı kullandım, adres bilgilerini girerken tamamen İngilizce karakterler kullandım ve adresi farklı şekilde girdim (örneğin 510 SK. Yerine 510 sokak, menekşe apt. Yerine menekse apartmanı ). Bu şekilde 4. farklı siparişimi verdim. Dilerseniz sanal karta para yüklemeden deneyin. Bakiye yok şeklinde hata alırsanız olmuş oluyor. Fakat aynı işlemleri tekrar yapmak zorundasınız. Bakiye yok hatası aldığınızda sanki ilk siparişinizi yapmışsınız gibi oluyor ve ilk indirim geçersiz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…