AliExpress ilk sipariş deneyimim

Sonuç olarak kaybediyorlar. Sizin ürününüz kaybolmayınca kaybolmuyor diye bir şey yok maalesef. Kaybolduktan sonra da geçmiş olsun telefon bile açmıyorlar kimseye ulaşamıyorsunuz.
Hangi ürünleriniz kayboldu ve kaç kere? Merakımdan soruyorum. Kaybolan ürünlerinizin parasını geri almayı denediniz mi? Sadece Aras değil, Türkiye içinden alınan ürünlerde de bir çok kargo firmasında kaybolmalar oluyor. O nedenle kimsenin emeğine ekmeğine genelleme yaparak dil uzatmamanız daha güzel bir yaklaşım olur.

Hangi ürünleriniz kayboldu ve kaç kere? Merakımdan soruyorum. Kaybolan ürünlerinizin parasını geri almayı denediniz mi? Sadece aras değil, Türkiye içinden alınan ürünlerde de birçok kargo firmasında kaybolmalar oluyor. O nedenle kimsenin emeğine ekmeğine genelleme yaparak dil uzatmamanız daha güzel bir yaklaşım olur.

Her gün kaybolmasına gerek yok 1 kere kaybolması yeterli. Parasını alamadım çünkü telefonu açmıyor kimse. Kimsenin umurunda değil.

Her gün kaybolmasına gerek yok 1 kere kaybolması yeterli. Parasını alamadım çünkü telefonu açmıyor kimse. Kimsenin umurunda değil.
Telefonu açmanıza gerek yok. Aliexpress'ten ürünün elinize ulaştığına dair bir ibare olmadığında siparişi iptal edip ödemenizi alabiliyorsunuz. Biraz daha bo konuları araştırmanızı öneririm. Sonuçta sizler de o parayı kolay kazanmıyorsunuzdur herkes gibi. Siz bence internetten hiç alışveriş yapmayın bu mantıkla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı