Aliexpress Ininal Kart ile Alışveriş Yapamama Sorunu

Berken ATAŞÇI

Kilopat
Yer
Burada
Daha fazla  
Merhabalar, Aliexpress'in uygulmasını yükledim ve sepetime iki ürün ekledim. Ininal kart bilgilerimi girdim, öde deyince alipay ödeme yükleme ekranı geldi ve böyle hatalar verdi. Daha önce yaşayanlar lütfen sorunun çözümünü söyleyebilir mi?

Screenshot_20190110-233712_AliExpress.jpg
Screenshot_20190110-233945_AliExpress.jpg
Screenshot_20190110-234013_AliExpress.jpg

Yanlış Bilgilendirme
Malesef ininal sanal bir karttır. Uluslararası ödemeye uygun değildir. Türkiye'de genç nesli kredi kartı kullanımına teşvik eden ticari amaçlı proje olarak yürütülen ininal kart ile yurtdışı alışveriş yapmak mümkün değildir. Gerçek bir kredi kartıyla yapabilirsiniz.

Malesef ininal sanal bir karttır. Uluslararası ödemeye uygun değildir. Türkiye'de genç nesli kredi kartı kullanımına teşvik eden ticari amaçlı proje olarak yürütülen ininal kart ile yurtdışı alışveriş yapmak mümkün değildir. Gerçek bir kredi kartıyla yapabilirsiniz.

Yurtdışı oyun alışverişi yaptım. Ayrıca ininal kart mastercard geçen her yerde kullanılır.

İninal yurtdışı alışverişlerde biraz komisyon kesiyor.

Kart bakiyeni konrol et tekrar dene. ininal kartına %7 oranında fazla yatır yurtdışı işlemlerinde sıkıntın çözülür. Ayrıca ininal kart yurtdışı alışverişlerine kapalı diyen arkadaş güldürdü:) MasterCard'ın geçerli olduğu heryerde geçen kart, yurtdışına kapalıymış:) ininal kart, dünyanın heryerinde geçerlidir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı