AliExpress Kagromun Durumu

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Arkadaşlar yaklaşık 12 gün önce bir ürün aldım AliExpress üzerinden. Ve kargomun ne durumda olduğunu ve bundan sonra ne yapılacağını merak ediyorum. Gümrükten geçti mi yoksa daha geçecek mi anlamadım ben. Bilgili kişiler yardımcı olursa çok memnun olurum. Yardımınız için teşekkürler. :)
Bilgiler de burada:

Screenshot_20180518-181106.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Basaksehir’e geldigine göre gümrükten geçmis gibi duruyor, kisa zamanda kapinda olur. Benimde kargoda 2 ürünüm var onlari bekliyorum.

@Ulunay Yok zaten Türkiye'ye ulaştığı kesin de. Merak ettiğim gümrükte işlem mi görüyor şu an yoksa işlemleri bitmiş, dağıtıma hazır mı? Onu merak ediyordum.
@Plyra Benim gözümü korkuttular açıkçası; gümrükte çok kalıyor vs. Diye. Öyle bir durum yok herhalde? Bir de gümrükte takıldığını ya da geçtiğini nasıl ayırt edeceğim?
Basaksehir’e geldigine göre gümrükten geçmis gibi duruyor, kisa zamanda kapinda olur. Benimde kargoda 2 ürünüm var onlari bekliyorum.
Valla ben haftaya kargonun gelmesini umuyorum. Umarım gelir haftaya.

Yıllardır Aliexpress alışverişleri yaparım o Başakşehir yazısı ben kanser ediyor. O yazıdan sonra 2-3 hafta beklediğimi bilirim.

@Murat5038 Dostum 42 Dolarlık bir ürün aldım. Fiyat etiketini 16 Dolar yaptık dediler. Sanırım işlem süresi bakımından şanslıyım ya da normaldir bilemiyorum. Neyse şimdi ürünüm gümrükten sorunsuzca geçti mi yoksa hala işlemde mi? Ben hala tam anlamadım.
@Plyra umarım dediğin gibi kısa sürede gelir banada.

@Murat5038 Dostum 42 Dolarlık bir ürün aldım. Fiyat etiketini 16 Dolar yaptık dediler. Sanırım işlem süresi bakımından şanslıyım ya da normaldir bilemiyorum. Neyse şimdi ürünüm gümrükten sorunsuzca geçti mi yoksa hala işlemde mi? Ben hala tam anlamadım.
Sorun olmaz gelecektir. Son bir güncelleme daha Türkiye'den olumlu olursa(başka bir girdi de olmadan olur) sıkıntısız gelecektir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı