AliExpress kargo ne zaman gelir?

bjkworld26

Hectopat
Katılım
11 Ağustos 2018
Mesajlar
677
Çözümler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• AMD Ryzen 5 3600 • MSI B450M-A Pro Max • Gigabyte GeForce GTX 1060 6 GB • 240 GB Gigabyte SSD / 500GB Samsung 970 EVO Plus / 2 TB western Green HDD • Kingston Beats 16 GB 3600 MHz RAM.
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 10 gün önce AliExpress'ten M.2 SSD soğutucusu aldım. Pazartesiden beri gümrükte gözüküyor. Yurt içinde kargo takibi kodu henüz alamadım. Aras Kargo'ya veriliyor sanırım. Numarayı yazdım Aras Kargo'ya fakat numarayı tanımadı. Elime ne zaman geçer sizce?
 

Dosya Ekleri

  • ss.jpg
    ss.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 51
Eğer bir gönderim veya kargolama zamanı belirtilmediyse, muhtemelen şöyle olacaktır: sipariş verdiğiniz AliExpress mağazasının gönderim yapacağı veya yapmaya hazırlandığı bir zaman sıkalasında sipariş verdiyseniz, bir hafta içinde gelebilmesi mümkün fakat başta belirttiğim durum tersi bir durum varsa da beş, hatta altı ayı bulması mümkün sipariş teslimatınızın. Ben, bu zamana kadar AliExpress'ten bir defa sipariş verdim, o da 2018 veya 2019 idi; siparişim yedi ay sonra teslim edilmişti. Siparişi verdiğimi bile unutmuştum. Sipariş bana değil, mahallemdeki bir esnafa verilmişti. Neden öyle olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.

Ekleme: Sadece başlığa bakarak yazdım bu yazıyı, sizin yazı içeriğinizi okumamıştım. Gümrükte kalan mallar hakkında fazla bilgim yok. Gümrükle ilgilenen bir kurum veya kuruluş varsa ulaşıp bilgi almanızı öneririm.
 
Eğer bir gönderim veya kargolama zamanı belirtilmediyse, muhtemelen şöyle olacaktır: Sipariş verdiğiniz AliExpress mağazasının gönderim yapacağı veya yapmaya hazırlandığı bir zaman sıkalasında sipariş verdiyseniz, bir hafta içinde gelebilmesi mümkün fakat başta belirttiğim durum tersi bir durum varsa da beş, hatta altı ayı bulması mümkün sipariş teslimatınızın. Ben, bu zamana kadar AliExpress'ten bir defa sipariş verdim, o da 2018 veya 2019 idi; siparişim yedi ay sonra teslim edilmişti. Siparişi verdiğimi bile unutmuştum. Sipariş bana değil, mahallemdeki bir esnafa verilmişti. Neden öyle olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.

Ekleme: Sadece başlığa bakarak yazdım bu yazıyı, sizin yazı içeriğinizi okumamıştım. Gümrükte kalan mallar hakkında fazla bilgim yok. Gümrükle ilgilenen bir kurum veya kuruluş varsa ulaşıp bilgi almanızı öneririm.

Ben 4-5 kere AliExpress'ten alışveriş yaptım. Genelde 10-15 gün arası geliyordu. Bu siparişimde de satıcı, siparişi verdiğimin sabahına kargoya verdi. 10 gün olunca normalde gelmesi lazım ondan yazayım dedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı