AliExpress kargo takibi sıkıntı yaşatıyor

Lihpex

Centipat
Katılım
21 Ekim 2021
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
AliExpress sitesi üzerinden sipariş ettiğim ürün Türkiye'ye vardı. AliExpress sitesinde dünden beri dağıtıma çıkartılmış olarak görünüyor fakat 'global Express tracking' sitesi üzerinde de linehaul ofislerine vardığı görünüyor. Hangisi doğru ayrıca bu aşamadan sonra ne olacak yardımcı olur musunuz?
Ayrıca ürünüm Çin'deyken gümrükten geçmiş Türkiye'de de bir gümrük meselesi yaşayacak mı?
 

Dosya Ekleri

  • 1.PNG
    1.PNG
    23,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 2-1.PNG
    2-1.PNG
    28,9 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünün 05.05.2023 tarihinde Türkiye'ye ulaşmış. İstanbul Havalimanı kargo bölümünde gümrüğe girmek için bekliyor. Gümrükten geçtikten sonra PTT'den mesaj gelecek.
 
Cumartesiden beri gümrüğe girmesini bekliyorum ne zaman gümrüğe girecek ya.
kargon şu an konteynerda bekliyor gelmek için, ücretsiz kargolarda bu şekilde oluyor ve beklemen gerekiyor. Linehaul Office diyor ancak o bilgi külliyen yalan ayrıca gümrüğe girdiğinde farklı bir ekran olacak merak etme.
 
Cumartesiden beri gümrüğe girmesini bekliyorum ne zaman gümrüğe girecek ya.

Bu aralar gümrükte çok sıra mevcut. Bundan olayı gecikmeler yaşanabiliyor. Son siparişim 5. günde geçmişti. Yalnızca iş günleri işlem yapılıyor. Sinotransa mail atabilirsin durumu için.

Kargon şu an konteynerda bekliyor gelmek için, ücretsiz kargolarda bu şekilde oluyor ve beklemen gerekiyor. Linehaul Office diyor ancak o bilgi külliyen yalan ayrıca gümrüğe girdiğinde farklı bir ekran olacak merak etme.

Ürün şu an Türkiye'de. Tüm yapılan işlemler güncellenir takip ekranında. AliExpress'te şu an sadece standart shipping mevcut. Bu yolla 4 günde Çin'den Türkiye'ye gelen kargolarım oldu. Kargolar havayolu ile geliyor. İşlemler Türkiye tarafında uzun sürüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı