Aliexpress kargom başka ile gitmiş

Razer60

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Tokat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Tokatta oturuyorum fakat Kayseri'ye gitmiş.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    23,4 KB · Görüntüleme: 86
@Maudit ürün yurda giriş yapmamış olabilir. Ya da takipsiz gönderidir.

Ürün takipli gönderi özellikle alırken dikkat ederek aldım. Ürün bedeli 420 TL olduğu için benim için anlam ifade eden bir tutar ile aldığım bir ürünü takipsiz kargo şeklinde almam zaten. 😂

397339

Aliexpress sitesinde böyle görünüyor. Her gün biraz daha güncelleme yapıyorlar

Ancak gel gelelim PTT sitesinden aynı kargo numarası ile arattığımda

397340

Bu şekilde bomboş ve bol sıfırlı bir ekran ile karşı karşıya kalıyorum.

Ürünü aldığım sayfada ise

397341

Ülkemize gönderim seçeneklerinde takip kısmında tamamı zaten takipli kargo olarak görünüyor. Adamlar da takipsiz kargo seçeneği ile göndermiyorlar yani.

Ürün takipli gönderi özellikle alırken dikkat ederek aldım. Ürün bedeli 420 TL olduğu için benim için anlam ifade eden bir tutar ile aldığım bir ürünü takipsiz kargo şeklinde almam zaten. 😂

Eki Görüntüle 397339

Aliexpress sitesinde böyle görünüyor. Her gün biraz daha güncelleme yapıyorlar

Ancak gel gelelim PTT sitesinden aynı kargo numarası ile arattığımda

Eki Görüntüle 397340

Bu şekilde bomboş ve bol sıfırlı bir ekran ile karşı karşıya kalıyorum.

Ürünü aldığım sayfada ise

Eki Görüntüle 397341

Ülkemize gönderim seçeneklerinde takip kısmında tamamı zaten takipli kargo olarak görünüyor. Adamlar da takipsiz kargo seçeneği ile göndermiyorlar yani.
Ürün Türkiyeye giriş yapmadığı için öyle. Ürünler gelip girişleri yapılınca ptt ekranına o zaman akacak bilgiler. Ptt Çinde ki hareketleri çekemiyor maalesef.

Ürün Türkiyeye giriş yapmadığı için öyle. Ürünler gelip girişleri yapılınca ptt ekranına o zaman akacak bilgiler. Ptt Çinde ki hareketleri çekemiyor maalesef.
Bu durum çok can sıkıcı çünkü zaten ne zaman geldiğini bilmemekle beraber nerede olduğunu ve ne kadar vergilendirme olacağını da hiç bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı