- Makaleler
- 18
Hocam İstanbuldan Kocaeli'ye gelmiyor ki bu Çin'den Türkiye'ye geliyor. Biraz sakin olmanız gerek üstüne bir de pandemi var yavaş.3 Gündür falan öyle ancak hiç bir gelişme yok.![]()
Hocam İstanbuldan Kocaeli'ye gelmiyor ki bu Çin'den Türkiye'ye geliyor. Biraz sakin olmanız gerek üstüne bir de pandemi var yavaş.3 Gündür falan öyle ancak hiç bir gelişme yok.![]()
Hocam taa 2016'da hayalini kurmuştum bu ürünün. O yüzden biraz heyecanlıyım.Hocam İstanbuldan Kocaeli'ye gelmiyor ki bu Çin'den Türkiye'ye geliyor. Biraz sakin olmanız gerek üstüne bir de pandemi var yavaş.
Anlıyorum sizi ben de ilk Aliexpress alışverişim de bukadar heyecanlıydım. İkinci'de alışıyorsunuz bakmıyorsunuz bile artık ne zaman gelirse kafasındasınız.Hocam taa 2016'da hayalini kurmuştum bu ürünün. O yüzden biraz heyecanlıyım.
Hocam selam, kargom İstanbul'a ulaşmış. Sizce kaç güne evime gelir?Anlıyorum sizi ben de ilk Aliexpress alışverişim de bukadar heyecanlıydım. İkinci'de alışıyorsunuz bakmıyorsunuz bile artık ne zaman gelirse kafasındasınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.