Elektronik AliExpress MUCAI 61 Red Switch klavye vergi dahil 230 TL

Kardeşim bunlar %60 mini klavye diye geçiyor önce kendi bilgini sına sonra buraya gel benim konuma mesaj yaz.

Sen klavyeyi alıp konuş dost, almadığın kullanmadığın ürünün ticaretini yapma burada.

Hocam, ben aldım bunu da rekabetçi oyunlar için kullanacağım boyutu küçük diye. Bir problem yaratmaz bence ne diyorsun? İade mi edeyim?

Bu klavye diğer mini klavyelere oranla çok daha küçük hocam. Tercih edilmeyecek bir klavye. 200 liraya zaten kaliteli bir şey de beklemek mümkün değil. En azından Z11 bile daha iyi bir klavye.

Sen klavyeyi alıp konuş dost, almadığın kullanmadığın ürünün ticaretini yapma burada.

Almadığımı kim söyledi sana acaba? Artık senle kavga etmek istemiyorum modaratörlere ilettim onlar ilgilensin seninle.

Son düzenleme:
İade etme şansım var mı? Z11 mi alayım? Bir saat önce aldım.

Her 61 keycaps klavye bu kadar küçük değil dostum. Z11'in örnek görselini bırakıyorum;

Eki Görüntüle 2244634
Numpadin olmadığını ve üstteki sayı tuşlarının alt kısımla birleştirildiği göz önünde bulundurulunca aynı boydalar zaten, kapladığı alan daha küçük tuş boyları aynı neye ikna etmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum şahsen.

İade etme şansım var mı? Z11 mi alayım? Bir saat önce aldım.

Siparişlerden iade edilebiliyordur diye düşünüyorum. Z11'in bir kıyaslama fotoğrafını bırakayım siz düşünün hocam. Normal klavyelerle neredeyse tuş boşluk aralığı aynı gibi bir şey. Çok küçük değil yani hoş bir klavye.

Sadece üst F tuşları birleştirilmemiş sanırım, rekabetçi oyunlar için kullanacağım. Bence yeterli olur gibi aldığım klavye. Teşekkürler öneriniz için.

Sadece üst F tuşları birleştirilmemiş sanırım, rekabetçi oyunlar için kullanacağım. Bence yeterli olur gibi aldığım klavye. Teşekkürler öneriniz için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buyur dostum inceleme videosu hesap edebilirsin ne kadar büyük küçük olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…