Bu durumda sizin sorununuz oluyor.1 parmağım klavyede 2 tuşa denk geliyor. Lütfen bana klavyeyi övmeyi bırakın. 61 klavye olmasına rağmen örneğin E-YOOSO Z11 bile bu kadar küçük değil.
Bu durumda sizin sorununuz oluyor.1 parmağım klavyede 2 tuşa denk geliyor. Lütfen bana klavyeyi övmeyi bırakın. 61 klavye olmasına rağmen örneğin E-YOOSO Z11 bile bu kadar küçük değil.
Kardeşim bunlar %60 mini klavye diye geçiyor önce kendi bilgini sına sonra buraya gel benim konuma mesaj yaz.
Hocam, ben aldım bunu da rekabetçi oyunlar için kullanacağım boyutu küçük diye. Bir problem yaratmaz bence ne diyorsun? İade mi edeyim?
Sen klavyeyi alıp konuş dost, almadığın kullanmadığın ürünün ticaretini yapma burada.
İade etme şansım var mı? Z11 mi alayım? Bir saat önce aldım.Sen klavyeyi alıp konuş dost, almadığın kullanmadığın ürünün ticaretini yapma burada.
Bu klavye diğer mini klavyelere oranla çok daha küçük hocam. Tercih edilmeyecek bir klavye. 200 liraya zaten kaliteli bir şey de beklemek mümkün değil. En azından Z11 bile daha iyi bir klavye.
Numpadin olmadığını ve üstteki sayı tuşlarının alt kısımla birleştirildiği göz önünde bulundurulunca aynı boydalar zaten, kapladığı alan daha küçük tuş boyları aynı neye ikna etmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum şahsen.Her 61 keycaps klavye bu kadar küçük değil dostum. Z11'in örnek görselini bırakıyorum;
Eki Görüntüle 2244634
İade etme şansım var mı? Z11 mi alayım? Bir saat önce aldım.
Sadece üst F tuşları birleştirilmemiş sanırım, rekabetçi oyunlar için kullanacağım. Bence yeterli olur gibi aldığım klavye. Teşekkürler öneriniz için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.