Elektronik AliExpress MUCAI 61 Red Switch klavye vergi dahil 230 TL

Bu fiyata dışarıdan yemek söylenmiyor bence bu fiyata kaçırılmaması lazım.

Klavye hakkında hiçbir bilginizin olmadığı çok belli. Klavye çok küçük bir klavye. Yetişkin bir insanın toplam 1.5 elinin bile kaplayabileceği bir klavye. Lütfen yorum yapmadan önce biraz incelemeniz olsun.

1720352621032.png

Klavye hakkında hiçbir bilginizin olmadığı çok belli. Klavye çok küçük bir klavye. Yetişkin bir insanın toplam 1.5 elinin bile kaplayabileceği bir klavye. Lütfen yorum yapmadan önce biraz incelemeniz olsun.

Eki Görüntüle 2244618
Zaten 61 klavye olduğu belirtilmiş. Ben de kullanıyorum uzun süredir ve gayet yeterli geliyor alıştıktan sonra, sadece yön tuşlarını kullanmak için aktif etme olayı sıkıntı oluyor. Ben 1 sene önce 500 liraya almıştım şimdi bu fiyata eğer doğruysa çok uygun.

Eki Görüntüle 2244618
Dünyanın en iyi klavyesi diye bir iddiası da olmamış zaten konu sahibinin, şu devirde 200 tl'ye mekanik klavyenin düşüncesi bile uçukken bulunan bir fırsatın konusunu açmış.

Zaten 61 klavye olduğu belirtilmiş. Ben de kullanıyorum uzun süredir ve gayet yeterli geliyor alıştıktan sonra, sadece yön tuşlarını kullanmak için aktif etme olayı sıkıntı oluyor. Ben 1 sene önce 500 liraya almıştım şimdi bu fiyata eğer doğruysa çok uygun.

1 parmağım klavyede 2 tuşa denk geliyor. Lütfen bana klavyeyi övmeyi bırakın. 61 klavye olmasına rağmen örneğin E-YOOSO Z11 bile bu kadar küçük değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı