- Makaleler
- 1
Arkadaşlar bu tarz klavyelerde CS2'de kod yazdığımz yeri nasıl açıyoruz o ESC'nin altındaki tırnak işareti yapan tuş yok.
Windows + Shift + s ile ekran görüntüsü alabilirsiniz.
Kullanmıyorsanız hissetmezsiniz.
Ğ, Ü, Ş, Ö, ç gibi harfler yok yani bence bir sıkıntı yok günlük hayatta bu harfleri kullanıyorsanız zorlanabilirsiniz.
Evet bununla deneyimleyebilirsiniz fakat bütçe artarsa Z11 alın derim.
Teşekkürler ederim.Hocamında dediği gibi bütçe artarsa stokta varsa Z11 daha iyi olacaktır.
Teşekkürler ederim.
İlk deneyim için bunu alsam benim için daha iyi gibi.
Aralarında 2 kat fiyat farkı var çünkü.
He kalite farkıda bir o kadardır belki ama ilk deneyim için bu daha mantıklı gibi hiç olmazsa hoşuma gitmezse 2 zurna dürüm parası gitmiş olur.
Mka610W mi mka610b mi alayım üstatlar bu da son sorum.
Fotoğraftaki gibi W seçersek harfler siyah b seçersek harfler turuncu mu oluyor?
Bu da benim kirli ihtiyar.Eki Görüntüle 2244993
Vallahi canavar.İhtiyar seni buralara kadar getirmiş helal olsun![]()
Arkadaşlar bu tarz klavyelerde CS2'de kod yazdığımz yeri nasıl açıyoruz o ESC'nin altındaki tırnak işareti yapan tuş yok.
Z11 için ben de bunlardan aldım. Klavye red switch olduğu için canım sıkılınca blue hissiyatı almak için blue switch aldım. Sizce kalitesizler mi, iş görürler mi? Dediğim gibi aktif olarak çok kullanmayacağım, yedek gibi ve arada sıkılınca blue switch sesi duymak için takacağım.
Hocam 1 liralarla ölçebilir misinizKlavye hakkında hiçbir bilginizin olmadığı çok belli. Klavye çok küçük bir klavye. Yetişkin bir insanın toplam 1.5 elinin bile kaplayabileceği bir klavye. Lütfen yorum yapmadan önce biraz incelemeniz olsun.
Eki Görüntüle 2244618
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.