lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 3 Temmuz 2022 #1 Merhaba, AliExpress'den bir ürün satın aldım. Bu ürünü kupon ile satın aldığım için ürün kapalı tarzında bir uyarı veriyor ama kartımdan onay vermeden para çekmiş. Böyle bir saçmalık olur mu bu parayı nasıl geri alacağım?
Merhaba, AliExpress'den bir ürün satın aldım. Bu ürünü kupon ile satın aldığım için ürün kapalı tarzında bir uyarı veriyor ama kartımdan onay vermeden para çekmiş. Böyle bir saçmalık olur mu bu parayı nasıl geri alacağım?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 3 Temmuz 2022 #2 Müşteri hizmetlerine bu durumu yazın görseli de paylaşın. https://customerservice.aliexpress.com/home?language=en&from=byr_common&hcMapRule=aeMapRule Artı 0 Eksi
Müşteri hizmetlerine bu durumu yazın görseli de paylaşın. https://customerservice.aliexpress.com/home?language=en&from=byr_common&hcMapRule=aeMapRule
KS KS lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 3 Temmuz 2022 #3 Alfa Prime dedi: Müşteri hizmetlerine bu durumu yazın görseli de paylaşın. https://customerservice.aliexpress.com/home?language=en&from=byr_common&hcMapRule=aeMapRule Genişletmek için tıkla... İngilizce mi yazacağım? Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: Müşteri hizmetlerine bu durumu yazın görseli de paylaşın. https://customerservice.aliexpress.com/home?language=en&from=byr_common&hcMapRule=aeMapRule Genişletmek için tıkla... İngilizce mi yazacağım?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 3 Temmuz 2022 #4 lengthok dedi: İngilizce mi yazacağım? Genişletmek için tıkla... Yabancı diliniz yoksa. Dikkatli bir şekilde; tane tane, yazım kurallarına uyarak yazınız. Mevcut çeviri otomasyonları mevcut. Artı 0 Eksi
lengthok dedi: İngilizce mi yazacağım? Genişletmek için tıkla... Yabancı diliniz yoksa. Dikkatli bir şekilde; tane tane, yazım kurallarına uyarak yazınız. Mevcut çeviri otomasyonları mevcut.
KS KS lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 3 Temmuz 2022 #5 Alfa Prime dedi: Yabancı diliniz yoksa. Dikkatli bir şekilde; tane tane, yazım kurallarına uyarak yazınız. Mevcut çeviri otomasyonları mevcut. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir uyarı veriyor. Acaba para iadesi kendi kendine gerçekleşir mi? Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: Yabancı diliniz yoksa. Dikkatli bir şekilde; tane tane, yazım kurallarına uyarak yazınız. Mevcut çeviri otomasyonları mevcut. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir uyarı veriyor. Acaba para iadesi kendi kendine gerçekleşir mi?
D DashMatters Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 816 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #6 Yazmanıza gerek yok, kapalı diyorsa 1 haftaya kadar para iade oluyor. Artı 0 Eksi
KS KS lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 3 Temmuz 2022 #7 DashMatters dedi: Yazmanıza gerek yok, kapalı diyorsa 1 haftaya kadar para iade oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet ve başarısız dediği için 3 kez satın almayı denedim. Hepsi için güvenlik kuralları nedeniyle kapalı yazıyor. Artı 0 Eksi
DashMatters dedi: Yazmanıza gerek yok, kapalı diyorsa 1 haftaya kadar para iade oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet ve başarısız dediği için 3 kez satın almayı denedim. Hepsi için güvenlik kuralları nedeniyle kapalı yazıyor.
D DashMatters Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 816 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #8 lengthok dedi: Evet ve başarısız dediği için 3 kez satın almayı denedim. Hepsi için güvenlik kuralları nedeniyle kapalı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle çok saçma bir sistem. Parayı esir alıyor Artı 0 Eksi
lengthok dedi: Evet ve başarısız dediği için 3 kez satın almayı denedim. Hepsi için güvenlik kuralları nedeniyle kapalı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle çok saçma bir sistem. Parayı esir alıyor
KS KS lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 3 Temmuz 2022 #9 DashMatters dedi: Kesinlikle çok saçma bir sistem. Parayı esir alıyor Genişletmek için tıkla... Peki ben bu 70 liralık kuponu nasıl kullanacağım? Böyle bir kupon mevcut. Artı 0 Eksi
DashMatters dedi: Kesinlikle çok saçma bir sistem. Parayı esir alıyor Genişletmek için tıkla... Peki ben bu 70 liralık kuponu nasıl kullanacağım? Böyle bir kupon mevcut.