ıyı aksamlar benımde sorunum aynı lutfen yardımcı olurmusunuz bır turlu takıp numarası alamıyorum ve nasıl yapılıyor anlamadım
takıp numarası bu SYAET08591455
yardımcı olursanız sevınırım
kusura bakmayın ama sızden yardım alabılırmıyım lutden gerı gonersenız sevınırım acıl
AliExpress anlaşmazlık açtık fakat anlaşmazlık bitti diyor bir sonuç yok ortada bilgi de alamıyorum.gümrükten geçmeyen ürünler geri mi gönderiliyor yada gümrükten alma şansımız oluyor mu
AliExpress anlaşmazlık açtık fakat anlaşmazlık bitti diyor bir sonuç yok ortada bilgi de alamıyorum.gümrükten geçmeyen ürünler geri mi gönderiliyor yada gümrükten alma şansımız oluyor mu
Korkma 3 ay sürebilir. Derdini ingilizce olarak iyi anlattıysan. Kabul olana kadar dispute devam ettirmen lazım hemen disputeyi kapatma. Tecrübe ile öğrenirsin.
LP00496282779911 yardım lütfen 38 gün oldu kargo yok bilgi de yok , yazıyorum siteden sürekli bana bu kodu yolluyorlar , paramı iade edin diyorum hiç tepki yok ,bilseydim almazdım .
Bana da yardımcı olabilir misin kardeşim? Ben yazdım ama çıkmadı maalesef.Kargo dün gelmişti ama yanımda para olmadığı için alamamıştım,şu an da gözükmüyor kargo. Takip numarası PR229335505YP