Elektronik AliExpress pudding keycaps vergi dahil 90TL

Beyaz sipariş etmeme rağmen mavi gelmiş, onun dışında f/p diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2254651
Anlaşmazlık aç ürünü göndermeden paranı geri isteme seçeneğine bas. Ben beyaz satın almışım mesaj ile siyah yolla dedim. Bana mesajı unutup beyaz yollamış. Ben bu şekilde anlaşmazlık açmama rağmen, yani hata bende olmasına rağmen ürün bende kaldı paramı geri aldım.

Bir de benim aldıklarım sizinkilerden daha iyi gibi. Benim caps lock, tab, shift tuşlarının üzerlerinde yazı var.

1721342956290.png

Baya dandik duruyor fotograflardan, 90 liraya bu kadar ama
Bence malzeme kalitesi yeterli hatta bu fiyata bedava.
IMG_20240719_015127.jpg

Anlaşmazlık aç ürünü göndermeden paranı geri isteme seçeneğine bas. Ben beyaz satın almışım mesaj ile siyah yolla dedim. Bana mesajı unutup beyaz yollamış. Ben bu şekilde anlaşmazlık açmama rağmen, yani hata bende olmasına rağmen ürün bende kaldı paramı geri aldım.

Bir de benim aldıklarım sizinkilerden daha iyi gibi. Benim caps lock, tab, shift tuşlarının üzerlerinde yazı var.

Eki Görüntüle 2257281
Bu arada evet size farklı göndermişler. Bir de yukarda verdiğiniz bilgi etik değil ayrıca fazla yayılırsa Aliexpress önlem alma gereksinimi duyabilir (kendi ayağınıza sıkıyorsunuz). Ve şahsen yazısız halini daha iyi buldum çünkü semboller daha şık duruyor.

Son düzenleme:
Bence malzeme kalitesi yeterli hatta bu fiyata bedava.
Eki Görüntüle 2257282

Bu arada evet size farklı göndermişler. Bir de yukarda verdiğiniz bilgi etik değil ayrıca fazla yayılırsa Aliexpress önlem alma gereksinimi duyabilir (kendi ayağınıza sıkıyorsunuz). Ve şahsen yazısız halini daha iyi buldum çünkü semboller daha şık duruyor.
Bana farklı göndermediler. Ben farklı satıcıdan aldım. Bendekiler daha iyi bence. Ayrıca her satıcı geri ödemeyi kabul etmez. Ben şansıma iade aldım. Sizin satıcı size belki size cevap bile vermez.
Bir aliexpress önlem alma felan dediğiniz şeyi ben 15 sene önce de yapıyordum.

Bana gelen sette 4 tuş eksik çıktı. Size gelenler ile karşılaştırıp hangi tuşlar olduklarını söyleyebilir misiniz acaba ?

abc.jpg
abc1.jpg

Sol küçük "Shift" ve "Z" arasında olan büyüktür-küçüktür işareti olan tuş eksik. Diğer eksik olanlar farklı yükseklik ve açılarda olan yedek tuşlar anladığım kadarı ile.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı