Elektronik Magegee pudding keycaps vergisiz 250TL

Benzer bir keycapsi AK992 için almıştım, genel nasıl duruyor bir fikir için foto atayım. Bu hafta sonu ondan söküp F75'e takacağım. O zaman da atarım isteyen olursa.

1721126116532-jpeg.2254323

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam soyle yapabilirsiniz sepete pahalı bır şey ekleyip sonra odeme kisminda iptal edebilirsiniz oyle olmazsada satın aldıktan sonra pahalı urunu iptal edebilirisniz.

Dedigim yontem ile alabilirsin kanka şu an Aula keycapleri ile mix sekilde kullanıyorum istiorsan o sekilde atayım.

Hocam satın aldıktan sonra iptal edersek parası bize kaç günde geri dönüyor?

Hocam ben satın aldım Aula F75 ile gelince inceleme çekerim ikisini de.

Benzer bir keycapsi AK992 için almıştım, genel nasıl duruyor bir fikir için foto atayım. Bu hafta sonu ondan söküp F75'e takacağım. O zaman da atarım isteyen olursa.

1721126116532-jpeg.2254323

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam beyaz renk yapıp atabilirmisiniz. zahmet olmazsa

Son düzenleme:
Hocam orijinal keycapsler ile arasında ses veya basış farkı hissettiniz mi mesela keycapslere ufak dokunduğunuzda sallanıyor mu switch üstünde?
Hayır fark yok, sallantı orijinal caps ile aynı. Ses ve hissiyat takacağınız klavye ve anahtara göre değişir. Keycapsler de farklı profillerde oluyor çünkü. Ben mavi anahtarlı AK992'ye takmıştım, biraz daha tizleşti sesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı