Y Yeniay Hectopat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 2 26 Haziran 2017 #1 Uzun bir süredir FPS oyun mouse arıyordum ve deathadder elite ile chroma arasında kalmıştım. Elite alacaktım fakat Aliexpress'de 70 dolardan aşağı yok ben de Chroma almaya karar verdim 53 dolar bir fiyatı var link şu: Razer DeathAdder Chroma 10,000 DPI Sensor Ergonomic Gaming Mouse +Razer Goliathus Speed Cosmic Edition Mousepad 240mmx320mmx3mm-in Mice from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group Satıcıya ürün orijinal mi diye sordum. %100 orijinaldir kutusuyla birlikte gönderiyorum diye mesaj attı. Amazon'dan alayım dedim 50 dolarlık Chroma 20 dolar vergiyle 70 dolara çıkıyor sizce güvenilir mi ürün yardımcı olursanız sevinirim Bütçem 200 TL. Başka nereden satın alabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2017
Uzun bir süredir FPS oyun mouse arıyordum ve deathadder elite ile chroma arasında kalmıştım. Elite alacaktım fakat Aliexpress'de 70 dolardan aşağı yok ben de Chroma almaya karar verdim 53 dolar bir fiyatı var link şu: Razer DeathAdder Chroma 10,000 DPI Sensor Ergonomic Gaming Mouse +Razer Goliathus Speed Cosmic Edition Mousepad 240mmx320mmx3mm-in Mice from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group Satıcıya ürün orijinal mi diye sordum. %100 orijinaldir kutusuyla birlikte gönderiyorum diye mesaj attı. Amazon'dan alayım dedim 50 dolarlık Chroma 20 dolar vergiyle 70 dolara çıkıyor sizce güvenilir mi ürün yardımcı olursanız sevinirim Bütçem 200 TL. Başka nereden satın alabilirim.
Abradolf Lincler Kilopat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 288 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2017 #2 Hocam bence biraz sabredin ben şahsen uzakdoğu sitelerine güvenmiyorum. Geçen sene indirim yakalayarak sırasıyla 50 ve 55 dolara mamba te ve kraken 7.1 aldım Amazon üzerinden.
Hocam bence biraz sabredin ben şahsen uzakdoğu sitelerine güvenmiyorum. Geçen sene indirim yakalayarak sırasıyla 50 ve 55 dolara mamba te ve kraken 7.1 aldım Amazon üzerinden.
Mothitron Hectopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 413 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2017 #3 Aliexpress orjinal yollamıyor diye biliyorum ben şahsen Amazon üzerinden aldım Razer Deathadder Chroma.
Aliexpress orjinal yollamıyor diye biliyorum ben şahsen Amazon üzerinden aldım Razer Deathadder Chroma.
enes13mes Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 385 Makaleler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2017 #4 Oha Çinlilere bak sen. 59 dolarlık ürünü 100 dolara satıyorlar. Ben 59 dolara almıştım amazondan. Tavsiye ederim. 5-10 gün arası geliyor kapına kadar. 52$ ürünün fiyatı 6$ kargo ücreti 15$ vergi depozitosu (Herhangi bir vergi çıkması durumunda buradan ödeniyor. Eğer çıkmazsa sana iade ediliyor bu miktar.) Toplam 73$ = 259 lira gayet uygun üstelik vergi çıkmaması durumunda 15 dolar daha iade edilecek yani 210 TL ye maliyeti olmuş olacak sana. Amazon.com: Razer DeathAdder Elite - Multi-Color Ergonomic Gaming Mouse - World's Most Precise Sensor - Comfortable Grip - The eSports Gaming Mouse: Computers & Accessories
Oha Çinlilere bak sen. 59 dolarlık ürünü 100 dolara satıyorlar. Ben 59 dolara almıştım amazondan. Tavsiye ederim. 5-10 gün arası geliyor kapına kadar. 52$ ürünün fiyatı 6$ kargo ücreti 15$ vergi depozitosu (Herhangi bir vergi çıkması durumunda buradan ödeniyor. Eğer çıkmazsa sana iade ediliyor bu miktar.) Toplam 73$ = 259 lira gayet uygun üstelik vergi çıkmaması durumunda 15 dolar daha iade edilecek yani 210 TL ye maliyeti olmuş olacak sana. Amazon.com: Razer DeathAdder Elite - Multi-Color Ergonomic Gaming Mouse - World's Most Precise Sensor - Comfortable Grip - The eSports Gaming Mouse: Computers & Accessories
Y Yeniay Hectopat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 2 5 Temmuz 2017 #5 Aynen öyle yapacağım saolun bu arada AliExpress linkteki ürün 53 dolardı 100 dolara yükselmiş fiyat anlamadım. Konu Kilitlenebilir.
Aynen öyle yapacağım saolun bu arada AliExpress linkteki ürün 53 dolardı 100 dolara yükselmiş fiyat anlamadım. Konu Kilitlenebilir.
EmirhanŞANLI Hectopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsizim :( 6 Temmuz 2017 #6 Hayır tabikide alınmaz. Hepsi çakma.