Aliexpress Razer Deathadder Chroma Alınır mı?

Yeniay

Hectopat
Uzun bir süredir FPS oyun mouse arıyordum ve deathadder elite ile chroma arasında kalmıştım. Elite alacaktım fakat Aliexpress'de 70 dolardan aşağı yok ben de Chroma almaya karar verdim 53 dolar bir fiyatı var link şu: Razer DeathAdder Chroma 10,000 DPI Sensor Ergonomic Gaming Mouse +Razer Goliathus Speed Cosmic Edition Mousepad 240mmx320mmx3mm-in Mice from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
Satıcıya ürün orijinal mi diye sordum.
%100 orijinaldir kutusuyla birlikte gönderiyorum diye mesaj attı.
Amazon'dan alayım dedim 50 dolarlık Chroma 20 dolar vergiyle 70 dolara çıkıyor sizce güvenilir mi ürün yardımcı olursanız sevinirim Bütçem 200 TL.
Başka nereden satın alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence biraz sabredin ben şahsen uzakdoğu sitelerine güvenmiyorum. Geçen sene indirim yakalayarak sırasıyla 50 ve 55 dolara mamba te ve kraken 7.1 aldım Amazon üzerinden.

Oha Çinlilere bak sen. 59 dolarlık ürünü 100 dolara satıyorlar.

Ben 59 dolara almıştım amazondan. Tavsiye ederim. 5-10 gün arası geliyor kapına kadar.

52$ ürünün fiyatı

6$ kargo ücreti

15$ vergi depozitosu (Herhangi bir vergi çıkması durumunda buradan ödeniyor. Eğer çıkmazsa sana iade ediliyor bu miktar.)

Toplam 73$ = 259 lira gayet uygun üstelik vergi çıkmaması durumunda 15 dolar daha iade edilecek yani

210 TL ye maliyeti olmuş olacak sana.

Amazon.com: Razer DeathAdder Elite - Multi-Color Ergonomic Gaming Mouse - World's Most Precise Sensor - Comfortable Grip - The eSports Gaming Mouse: Computers & Accessories

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı