AliExpress siparişi gümrükte kaldı

krwap2

Decapat
Kek günü
Daha fazla  
Merhaba. AliExpress ürünüme ticari alım sebebiyle gümrükte el koyuldu.13 gündür ürünüm gümrükte ve el koyuldu.iade etmek istiyorum

AliExpress'e iade talebi gönderdiğimde bana şu cevabı veriyor: Gönderim bilgilerine göre, paket gümrükte kalıyor ve teslimatı geciktiriyor. Sabırla bekleyin ve satıcı garanti süresi sona Eren'e kadar malları alıp almadığınızı bizimle teyit edin, aynı zamanda, paketin neden gözaltına alındığını kontrol etmek için özelinizle iletişime geçin. Gümrük işlemlerini yapmaktan siz sorumluysanız, malları mümkün olan en kısa sürede alabilmeniz için gümrük işlemlerini yapın.

Ben 18 yasindan kucugum gumrukleme islemi icin hem cok para lazim hem de vekalet verme filan lazim, annemleri de olaya katmak istemiyorum. Satıcı ürünü 57 gün içinde bana ulastirmasi lazim saticiya yaziyorum bos bos cevaplar veriyor. Ben AliExpress'i nasıl ikna edip iadeyi onaylatabilirim?

Son düzenleme:
14 Güne kadar elinizde olur muhtemelen, zira gümrükteki tek sipariş size ait değil bir çok sipariş var.

PTT ye mail atıp şu nolu Aliexspress gönderim gümrükten geçemedi nedenini öğrenmek istiyorum şeklinde mail attığınızda gelen cevabı anlaşmazlık açıp resim olarak yükleyin iade yapıyorlardı. Bu yöntemi deneyen biri kesin sonuç aldığını söylemişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı