Aliexpress siparişim gelir mi?

UmutÖzdemir

Centipat
Katılım
13 Kasım 2019
Mesajlar
7
Kendime Aliexpress'den birseyler almayi düşünüyorum da alip almamak konusunda kararsiz kaldim. Bir sıkıntı çıkar mı? Siparişim gelir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Takipli kargo ile alırsanız problem yaşamazsınız. Fakat minimum 15 TL vergi ödüyorsunuz. Aldığınız ürüne göre ekstra ÖTV + TRT BANDROLÜ gibi saçma şeylerde var dikkatli olmak lazım.
 
Takipsiz kargo almanızı tavsiye etmem. Nispeten değersiz düşündüğüm ucuz ürünleri takipsiz kargo ile almıştım, apartmanın dibinden toplamıştım. Büyük ihtimalle posta kutuma koyulmuş, çoluk çocukta fırlatmış.
 
8 liralık sunum ücretini gördükten sonra alışverişi bıraktım ben. 100 liralık alışverişe 31, 6 liralık alışverişe 14 lira vergi ödedim.
 
Aldığın şey gelir gelmesine ortalama 20 günde. Önemli olan memnun kalacak mısın kalmayacak mısın? Zaten ürün gelmediği zaman aliexpress havuzundaki paranı iade olarak alabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı