sergun
Kilopat
Sanırsam sadece U değil, UB ile başlayanlar geliyor öyleyse.U koduyla başlayanlar da gelmedi benim.
Hocam ben İzmir'de oturuyorum ben ne yapacağım peki? AliExpress'te bize inanmayacak bir süre sonra. Çakallık yapıyoruz sanacak.
@sergun hocam UR545105234CN, UP000391883OM.
Bu ikisi gelmedi bakar mısınız?
Aliexpress Ana Konu •
Yanwen ile Aynı takip kodlu mayıs ürünlerim var yaklaÅık 40 tane hiç bitanesi gelmedi. Sadece yeni fark ettim takipsiz olmasına raÄmen cainiao super economy diye bi secenek var kargo firması seçerken bu 30-50 gün olarak teslimat süresi veriyor. 11 haziranda vermiÅ olduÄum sipariÅim takipsiz...
forum.donanimhaber.com
Yanwen ile Aynı takip kodlu mayıs ürünlerim var yaklaşık 40 tane hiç bitanesi gelmedi. Sadece yeni fark ettim takipsiz olmasına rağmen cainiao super economy diye bi secenek var kargo firması seçerken bu 30-50 gün olarak teslimat süresi veriyor. 11 haziranda vermiş olduğum siparişim takipsiz olmasına rağmen 3 gün önce tarafıma teslim edildi Kodu UB ile başlayıp LV ile bitiyordu. Bu kodla olan 2 ürünümünde kayıtı yapılmış 1-2 gün içinde teslim edilir.Sizede önerim cainiao super economy bu kargo varsa bunu seçin. Çok hızlı geliyor. Yanwen ve china post small bilmem ne hiç bi şekilde gelmiyor kodlarıda ptt tarafında dönüştürülme kodu dahi olsa barkod kodu hatası veriyor. |