Aliexpress Torba Geliş Kaydı Yapıldı Nedir?

vovox1907

Kilopat
Daha fazla  
Aliexpressden kulaklık siparişi verdim ama biraz farklı bir durumla karşılaştım ürün Türkiye'ye girdikten sonra 2 gün boyunca alamadim sonra ürün torba kapandı diyip geri yollanacaktı ama şimdi ise biraz daha farklı oldu tam anlayamadım o yüzden resim ve takip no mu göstereceğim. Ayrıca ürünü almaya gittiğimde ürün torba kapandı diyordu ama şu an o torba kapandı gözükmüyor.
RP713410096CN

Çözüm
Ürününüz 2 Ekim'de dağıtıma çıkarılmış, size teslim edilmeyince de PTT şubesinde teslim almanız için 1 hafta beklemiş. 1 hafta dolduğunda ise iade edilmiş. Neden takip etmediniz, geç kalmışsınız. Pazartesi-Salı gibi ülkeden çıkış yapacaktır Çin'e doğru. Alma şansınız ne yazık ki kalmamış.
İade için gerekli şubeye geldi kaydı yapılmış. Sonrası ise gümrük ve geri gönderme işlemleri.

Ürününüz 2 Ekim'de dağıtıma çıkarılmış, size teslim edilmeyince de PTT şubesinde teslim almanız için 1 hafta beklemiş. 1 hafta dolduğunda ise iade edilmiş. Neden takip etmediniz, geç kalmışsınız. Pazartesi-Salı gibi ülkeden çıkış yapacaktır Çin'e doğru. Alma şansınız ne yazık ki kalmamış.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…