AliExpress vergi algoritması nasıl işliyor?

barancavindar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, herkese iyi günler öncelikle. AliExpress'ten bir ürün almak istiyorum. Ürün vergisi algoritması nasıl işliyor? Ödemeyi 18 yaş altı kişiler vergi ödemesi yapabiliyor mu? Ürün vergisi internetten mi ödeniyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar, herkese iyi günler öncelikle. AliExpress'ten bir ürün almak istiyorum. Ürün vergisi algoritması nasıl işliyor? Ödemeyi 18 yaş altı kişiler vergi ödemesi yapabiliyor mu? Ürün vergisi internetten mi ödeniyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben daha önce babamın adına bir "SD Kart" aldım. 0.25 TL olan ürün vergiler ile 30,55 TL olmuştu.

Bazı dükkanlar vergiyi otomatik ekliyor. Sonradan ek vergi ödemeniz gerekmiyor.

Bazılarında ise ürün gümrükten geçince kargonun üzerine vergi miktarı basılıyor.

Biraz şansınıza bağlı. Vergiyi ise ben kapıda kargocu ya ödedim. Kapıda ödeme yapabiliyorsunuz.

Ben daha önce babamın adına bir "SD Kart" aldım. 0.25 TL olan ürün vergiler ile 30,55 TL olmuştu.

Bazı dükkanlar vergiyi otomatik ekliyor. Sonradan ek vergi ödemeniz gerekmiyor.

Bazılarında ise ürün gümrükten geçince kargonun üzerine vergi miktarı basılıyor.

Biraz şansınıza bağlı. Vergiyi ise ben kapıda kargocu ya ödedim. Kapıda ödeme yapabiliyorsunuz.
Kapıda ödeme olmazsa ne oluyor hocam?

Bu listeye göre ÖTV hesaplanıyor mesela.
Matematiğiniz iyiyse vergiyi hesaplayabilirsiniz.

Bu listeye göre ÖTV hesaplanıyor mesela.
Matematiğiniz iyiyse vergiyi hesaplayabilirsiniz.
Hocam vergiyi hesaplarım aslında ama attığınız cumhurbaşkanlığı bildirisi 2020'ye kadar geçerliymiş hesaplasak bile net bir rakam çıkmaz o zamandan bu zamana piyasa evrim atladı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı