MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 547 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #11 Umut Nas dedi: @MyriadL Hocam urunden urune vergi miktari degisiyor her zaman. Siz urunu sectiginiz zaman beni etiketleyin. Genişletmek için tıkla... 9.35AU $ 40% OFF|Wireless Mouse Bluetooth Gamer Silent Mouse For Laptop Computer PC Mini Ultra Thin Single Mode Battery 2.4GHz USB Optical Mice| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
Umut Nas dedi: @MyriadL Hocam urunden urune vergi miktari degisiyor her zaman. Siz urunu sectiginiz zaman beni etiketleyin. Genişletmek için tıkla... 9.35AU $ 40% OFF|Wireless Mouse Bluetooth Gamer Silent Mouse For Laptop Computer PC Mini Ultra Thin Single Mode Battery 2.4GHz USB Optical Mice| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
TAEmir Picopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 232 Çözümler 1 14 Eylül 2022 #12 Kafa bandı almıştım 10 kuruş tutmuştu lakin kapıda 30₺ verdim.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #13 MyriadL dedi: 9.35AU $ 40% OFF|Wireless Mouse Bluetooth Gamer Silent Mouse For Laptop Computer PC Mini Ultra Thin Single Mode Battery 2.4GHz USB Optical Mice| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... 42 TL 22 kurus vergi alinacaktir. TAEmir dedi: Kafa bandı almıştım 10 kuruş tutmuştu lakin kapıda 30₺ verdim. Genişletmek için tıkla... Herkeste vergi miktari degisiyor.
MyriadL dedi: 9.35AU $ 40% OFF|Wireless Mouse Bluetooth Gamer Silent Mouse For Laptop Computer PC Mini Ultra Thin Single Mode Battery 2.4GHz USB Optical Mice| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... 42 TL 22 kurus vergi alinacaktir. TAEmir dedi: Kafa bandı almıştım 10 kuruş tutmuştu lakin kapıda 30₺ verdim. Genişletmek için tıkla... Herkeste vergi miktari degisiyor.
MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 547 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #14 TAEmir dedi: Kafa bandı almıştım 10 kuruş tutmuştu lakin kapıda 30₺ verdim. Genişletmek için tıkla... Böyle bir seneryoyla karşılaşmamak için sepette vergi ödemeyi tercih ediyorum. Umut Nas dedi: 42 TL 22 kurus vergi alinacaktir. Eki Görüntüle 1517803 Genişletmek için tıkla... Evet hocam biraz pahalı geldi gibi bana ben daha ucuz gelir diye beklemiştim şu an çok kararsızim.
TAEmir dedi: Kafa bandı almıştım 10 kuruş tutmuştu lakin kapıda 30₺ verdim. Genişletmek için tıkla... Böyle bir seneryoyla karşılaşmamak için sepette vergi ödemeyi tercih ediyorum. Umut Nas dedi: 42 TL 22 kurus vergi alinacaktir. Eki Görüntüle 1517803 Genişletmek için tıkla... Evet hocam biraz pahalı geldi gibi bana ben daha ucuz gelir diye beklemiştim şu an çok kararsızim.
TAEmir Picopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 232 Çözümler 1 14 Eylül 2022 #15 MyriadL dedi: Böyle bir seneryoyla karşılaşmamak için sepette vergi ödemeyi tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... İlk alışverişimdi şey pardon ilk ve son. Vergiyi alan kargocu kadın bile duruma gülmüştü hayatta kendimi daha aptal hissetmemiştim.
MyriadL dedi: Böyle bir seneryoyla karşılaşmamak için sepette vergi ödemeyi tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... İlk alışverişimdi şey pardon ilk ve son. Vergiyi alan kargocu kadın bile duruma gülmüştü hayatta kendimi daha aptal hissetmemiştim.
MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 547 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #16 TAEmir dedi: İlk alışverişimdi şey pardon ilk ve son. Vergiyi alan kargocu kadın bile duruma gülmüştü hayatta kendimi daha aptal hissetmemiştim. Genişletmek için tıkla... Kötude olsa bır deneyimmiş hayırlısı olsun hocam.
TAEmir dedi: İlk alışverişimdi şey pardon ilk ve son. Vergiyi alan kargocu kadın bile duruma gülmüştü hayatta kendimi daha aptal hissetmemiştim. Genişletmek için tıkla... Kötude olsa bır deneyimmiş hayırlısı olsun hocam.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #17 MyriadL dedi: Evet hocam biraz pahalı geldi gibi bana ben daha ucuz gelir diye beklemiştim şu an çok kararsızim. Genişletmek için tıkla... Valla hocam ben gercekleri atiyorum Varsa aklinizda baska urun ona bakalim.
MyriadL dedi: Evet hocam biraz pahalı geldi gibi bana ben daha ucuz gelir diye beklemiştim şu an çok kararsızim. Genişletmek için tıkla... Valla hocam ben gercekleri atiyorum Varsa aklinizda baska urun ona bakalim.
MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 547 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #18 Umut Nas dedi: Vallahi hocam ben gercekleri atiyorum Varsa aklinizda baska ürün ona bakalim. Genişletmek için tıkla... 60 lira Çin'den gelecek neydiği belirsiz mouse vermektense 60 daha ekler Türkiye'den alırım hocam daha iyi.
Umut Nas dedi: Vallahi hocam ben gercekleri atiyorum Varsa aklinizda baska ürün ona bakalim. Genişletmek için tıkla... 60 lira Çin'den gelecek neydiği belirsiz mouse vermektense 60 daha ekler Türkiye'den alırım hocam daha iyi.
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 15 Eylül 2022 #19 @Umut Nas değişmiyor hocam. Bütün ürünlere 40TL. %15 falan palavra.