AliExpress'de T.C. Kimlik numarası önemli mi?

Siparişiniz elinize ulaştımı. Bende aynı şekilde ilk sipariş indiriminden yararlanmak istiyorum ama tc yok sallasak oluyor mu?

Siparişiniz elinize ulaştımı. Bende aynı şekilde ilk sipariş indiriminden yararlanmak istiyorum ama tc yok sallasak oluyor mu?

Yeni kullanıcı bonusundan yararlanmak için :D

Gelirse yazarım, zaten indirimle birlikte 20tl lik bir ürün aldım bakalım gelecek mi ? Bu arada vergisini aliexpressden ödedim yani memurlar bakmayabilir.
Siparişiniz elinize ulaştımı. Bende aynı şekilde ilk sipariş indiriminden yararlanmak istiyorum ama tc yok sallasak oluyor mu? Gümrük vergisini ürünü sipariş verirken ödeyebiliyorum.

Siparişiniz elinize ulaştımı. Bende aynı şekilde ilk sipariş indiriminden yararlanmak istiyorum ama T.C. Yok sallasak oluyor mu?

Siparişiniz elinize ulaştımı. Bende aynı şekilde ilk sipariş indiriminden yararlanmak istiyorum ama T.C. Yok sallasak oluyor mu?

Siparişiniz elinize ulaştımı. Bende aynı şekilde ilk sipariş indiriminden yararlanmak istiyorum ama T.C. Yok sallasak oluyor mu? Gümrük vergisini ürünü sipariş verirken ödeyebiliyorum.

T.C.'ye bakmıyorlar sipariş elime ulaştı. Promosyondan faydalanmak için farklı T.C. Gerekiyordu bende salladım ama pahalı ürünlerde sallama bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı