AliExpress'den 2.4GHz gamepad önerisi

• Konuyu başlatan Pxn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.931
Mesajımı düzenledim hocam. Yeni fark ettim ama sizin 8bitdo kontrolcüsüne kötü demeniz hiç olmamış hocam, düzenleyin o mesajı.

Atılan linkte 8bitdo diye bir model veya marka göremiyorum. Eğer marka veya model görseydim biraz araştırır ve araştırmam sonucu böyle bir mesaj yazardım.
Mesajımı düzenlememe gerek yok, ben ilandaki ürüne, satıcıya ve sattığı ürünün yetersiz bilgilendirmesine yorum yaptım.

Atılan linkte 8bitdo diye bir model veya marka göremiyorum. Eğer marka veya model görseydim biraz araştırır ve araştırmam sonucu böyle bir mesaj yazardım.
Mesajımı düzenlememe gerek yok, ben ilandaki ürüne, satıcıya ve sattığı ürünün yetersiz bilgilendirmesine yorum yaptım.

8BitDo kontrolcüleri garip bir şekilde AliExpress üzerinde adı ile satılmıyor ama fotoğraflarda zaten 8BitDo olduğu yazıyor fark ederseniz.

GXT 590 alma şansın var mı?

8bitdo kontrolcüleri garip bir şekilde AliExpress üzerinde adı ile satılmıyor ama fotoğraflarda zaten 8bitdo olduğu yazıyor fark ederseniz.

Şimdi dikkatli bakınca tek bir fotoğrafta köşede yazdığını anladım. Fakat bu fiyata bunu almayı düşünmüyorum. Kaliteli olabilir, fakat benim oyun deneyimimi XBOX360 kontrolcüsüne kıyasla büyük ölçüde değiştirmeyecekse gerek yok.
Sizce Nintendo Pro gamepad alınır mı? Türkiye'de geçenlerde fiyatı 699'du sanırsam. Şu an fiyatı 1K'ya yaklaşmış, yurt dışından daha uyguna gelir mi?

Şimdi dikkatli bakınca tek bir fotoğrafta köşede yazdığını anladım. Fakat bu fiyata bunu almayı düşünmüyorum. Kaliteli olabilir, fakat benim oyun deneyimimi XBOX360 kontrolcüsüne kıyasla büyük ölçüde değiştirmeyecekse gerek yok.
Sizce Nintendo Pro gamepad alınır mı? Türkiye'de geçenlerde fiyatı 699'du sanırsam. Şu an fiyatı 1K'ya yaklaşmış, yurt dışından daha uyguna gelir mi?

Daha pahalıya gelir ve ek olarak o kontrolcü replika ama oldukça kaliteli tuhaf bir şekilde.

8bitdo kontrolcüleri garip bir şekilde AliExpress üzerinde adı ile satılmıyor ama fotoğraflarda zaten 8bitdo olduğu yazıyor fark ederseniz.

GXT 590 alma şansın var mı?

Monster Pusat Pro Bluetooth olan versiyonu 2.el 400'e alsam nasıl olur sizce?
Pusat'ın fason bir ürün olduğunu biliyorum, ama az kullanılmış ve telefon aparatı olan BT versiyonu.

Monster Pusat Pro Bluetooth olan versiyonu 2.el 400'e alsam nasıl olur sizce?
Pusat'ın fason bir ürün olduğunu biliyorum, ama az kullanılmış ve telefon aparatı olan BT versiyonu.
Kesinlikle tavsiye etmem. Şu an evinde yön tuşu 1 ayda bozulan bir pusat prosu olan biri olarak bu yorumu yapıyorum.

Kesinlikle tavsiye etmem. Şu an evinde yön tuşu 1 ayda bozulan bir Pusat Pro'su olan biri olarak bu yorumu yapıyorum.

Anladım, alacağım kişi 1 yıldır kullanıyormuş. Bende sadece Bluetooth olduğundan almak istemiyordum zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı