Modeminizi aç kapa yapın, kablolu bağlantıdan deneyin bir de. Ayrıca ISS'niz ve internet paket hızlarınız nedir? DSL hat ise hat değerlerini tablo olarak buraya gönderebilirsiniz. Bilgili hocalarım yardımcı olacaklardır.
Rehber: Modem Hat Değerleri
Modem arayüzünden hat değerleriniz nasıl, ne kadar hız alabilirim gibi kendinizce yorumlar yapmanızı sağlayabilirsiniz. Not: ADSL kullanıyorsanız ADSL değerler için, VDSL kullanıyorsanız VDSL için değerlerdir. Kullanmadığınız bir yapının değerleri size ulaşmaz. SNR Margin, kabaca size gelen...www.technopat.net
Dediginiz tablo bu mu baska bulamadim cunkuModeminizi aç kapa yapın, kablolu bağlantıdan deneyin bir de. Ayrıca ISS'niz ve internet paket hızlarınız nedir? DSL hat ise hat değerlerini tablo olarak buraya gönderebilirsiniz. Bilgili hocalarım yardımcı olacaklardır.
Rehber: Modem Hat Değerleri
Modem arayüzünden hat değerleriniz nasıl, ne kadar hız alabilirim gibi kendinizce yorumlar yapmanızı sağlayabilirsiniz. Not: ADSL kullanıyorsanız ADSL değerler için, VDSL kullanıyorsanız VDSL için değerlerdir. Kullanmadığınız bir yapının değerleri size ulaşmaz. SNR Margin, kabaca size gelen...www.technopat.net
Hat değeri normal; 100/10 Mbps tanımlamışlar.ISS Türksat Kablonet download 100 upload 10 normalde.
Atamiyorum fotograflari yuklenmiyor.
Dediginiz tablo bu mu baska bulamadim cunku
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.