AliExpress'den 8BitDo Controller alınır mı?

ZepHizard

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlar, yurt dışından Controller almak istiyorum ama güvenilir mi tam emin olamadım ve size danışmak istedim.

Bu ürünler orijinal midir (özellikle ikincisi çakma gibi geldi) orijinalse kaç güne gelir gümrükte sıkıntı vs çıkar mı?

Selam dostlar, yurt dışından Controller almak istiyorum ama güvenilir mi tam emin olamadım ve size danışmak istedim.

Bu ürünler orijinal midir (özellikle ikincisi çakma gibi geldi) orijinalse kaç güne gelir gümrükte sıkıntı vs çıkar mı?

Satıcı güvenilir ve orijinal satıyorsa sıkıntı yok.

Ürünü Amazon'dan aldım. Eğer üründen bahsetmek gerekiyorsa, gerçekten Xbox 9. Nesil haricinde gördüğüm en iyi kontrolcü değilse bile en iyilerinden biri. Hele fiyatını göz önüne alırsak müthiş bir seçenek. AliExpress kısmını bilemeyeceğim, alışveriş yaptığım bir yer değil.

Aliexpress'ten ürün alınmaz bence. Dolandırıcı çok fazla.
Her ay 5 tane ürün alıyorum, dolandırılmak için gerçekten keriz olmak lazım.

20 TL'ye matkap, tornavida vs. dopdolu alet seti ilanına para verip setin a4 kağıdına basılmış fotosu geldi diye ağlayanlar vardı en son, siz dolandırmaya çalışırsanız adamlar sizi dolandırır böyle ama mantıklı ve düşünebilen insanların dolandırılabileceğini sanmıyorum. Gidip de 1000 TL'lik ürünü 10 TL'ye bulursanız almayın bence, ama siz bilirsiniz.

Nereden alırsanız alın 3.parti satıcıların mağaza açabildiği her platformda dikkat edilmesi gereken şey nettir, satıcı kaç işlem yapmış, yorumlar ne kadar ve olumlu mu olumsuz mu? Bunları inceledikten sonra alabilirsiniz elbette.

Ürünlerin çakma olup olmaması meselesine gelince 8BitDo zaten Çin firması Aliexpress'te eğer bir satıcı uzun süre bu ürünü satabiliyorsa orijinal olduğundan şüphelenmek anlamsız.

Mesela ben DDHifi isimli bir Çin firmasının bir ses adaptörünü resmi satıcıya göre neredeyse yarı fiyatına bulmuştum. Biraz şüphelendim sizin gibi ve DDHifi'ın resmi satıcısıyla yazıştım şu satıcı bu ürünü bu fiyata satıyor sahte olabilir mi diye? Bizim tespit ettiğimiz herhangi bir sahte üretim kopya satışına rastlamadık dediler. Yani rahatlıkla oradan değil bizden alın diyebilirlerdi mesela.

Sonuçta Aliexpress dünyanın global ölçekte gönderim yapan en büyük birkaç şirketinden biri onların da kendi içlerinde bir denetim mekanizması var. Ama dediğim gibi hiç satış yapmayan bir yerden almanız riskli olabilir ama çok satış yapmış ve yorumları iyi olan bir satıcıdan rahatlıkla ürün alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı