Aliexpress güvenilir zaten önemli olan satıcı.AliExpress güvenilirdir. Orijinal konusu hakkında fikrim yok.
Oturup beklediniz mi ? İade etseydiniz.Ben ekran kartı aldım GTX 750 Ti diye GT 740 geldi![]()
Hocam satıcı üçkağatçılık yapsa bile arada AliExpress var.Aliexpress güvenilir zaten önemli olan satıcı.
Satıcının güvenilir olduğunu nasıl öğreneceğim?Aliexpress güvenilir zaten önemli olan satıcı.
Ayakkabı işte ne kadar vergi olabilir?Alınır sonuçta Aliexpress güvencesi var. Gümrük her türlü öpecek bir de ona göre vergi algısını hesapla.
Öncelikle satıcının ismi shop83726store (temsilidir kafamdan salladım) gibi bir isimse alışveriş yapma dolandırılabilirsin. Güvenilir olduğunu anlamak için yorumlara bakmalısın tabi.Satıcının güvenilir olduğunu nasıl öğreneceğim
Bot? Ya da fake hesapla iyi yorum atabilir. Tabi oradan alışveriş yapmadığım için bilmiyorum, belki ürünü satın almak lazımdır yorum yapabilmek için.Öncelikle satıcının ismi shop83726store gibi bir isimse alışveriş yapma dolandırılabilirsin. Güvenilir olduğunu anlamak için yorumlara bakmalısın tabi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.