Aliexpress'den GTX 750 Ti Alınır mı?

Evet ben bu kartın siparişini verdim aliexpressten.Sadece satıcı farklı.HuaPu Store den aldım 375 liraya.Siparişi bugün yollamış.Bakalım kaç gün içinde elime ulaşacak.
Ben de bu kartı aldım hızlı geldi ve kutu üstünde 10 dolar yazıyordu gümrüğe takışmasın diye. Herhangi bir sıkıntısı yoktu pubg falan rahat oynanıyor. Kutu da baya iyi paketlenmişti.

GIGABYTE Graphics Card Original GTX 750 Ti 2GB 128Bit GDDR5 Video Cards for nVIDIA Geforce GTX 750Ti Hdmi Dvi Used VGA Cards-in Graphics Cards from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group

Kardeş 375 lira biraz pahali değil mi 2. Ele göre benim linktekinden al

Pazartesi günü dolar 6.20 civarlarındayken sipariş verdiğim için biraz yüksek çıktı.350 civarına falan alabilirdim.Satıcı ürünü kargoladı.Aldık birkere.Şuanda kullanmış olduğum kart hd 6870.Kart legacy driver statüsünde olduğu için Fifa 18'de ne kariyer modu ne Alex Hunter modunu oynayabildim.Umarım kart sıkıntısız gelirde Fifa Pes akarım.Çıkabileceğim maksimum bütçe oydu ayrıca.Normalde 278lik kart alıcaktım gtx 650ti 1 gb almışken daha yeni mimari derken gtx 750 ti hadi bellekte 2 gb olsun derken almışken fanıda çift fanlı alayım dedim bu fiyata çıktım.Bütçeyi aştım bile:):)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı