Aliexpress'den GTX 750 Ti Alınır mı?

aynı performansı vermiyorlar diye biliyorum ben, arada %30 luk bir fark vardı galiba gtx 750 daha iyi

dostum hiçbir sıkıntı olmuyor, satıcıya kutunun üzerine 15 dolar yazmasını söylersen hiçbir sıkıntı çıkmadan geliyor.

Dostum bence tek fanlı modelini al boşuna fazladan para verme bu kartlar zaten çok fazla ısınmıyorlar yani değmez bence arada bir fps farkı felanda olmuyor ama sana kalmış birşey ben senin yerinde olsam tek fanlı modelini alırdım ve alacağım ben zaten tek fanlı modelini
Sistem testlerinde bu iki kart neredeyse aynı fps değerlerini alıyorlardı gördüğüm bir incelemede. Gtx 750 ti bazı oyunlarda birkaç fps üstün 1030 bazı oyunlarda birkaç fps üstün.

İçindeki GPU'nun 750 Ti GPU su olmadığı çok bariz. Üretimi durdurulmuş bir kart.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izleyip birdaha düşünmeni isterim nasıl gtx 750 ti gpusu yok özellik kısımlarındakiler bile aynı birde kutu açılım videosunu izlemenizi tavsiye ederim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İçindeki GPU'nun 750 Ti GPU su olmadığı çok bariz. Üretimi durdurulmuş bir kart.
Ve colorful gibi çinin güçlü markaları hala sıfır gtx 750 ti satıyor

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı