Aliexpress'den Razer mouse almak

Bütçe
300 max

Talha ama L ile

Centipat
Katılım
3 Aralık 2020
Mesajlar
108
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aliexpress'den mouse almak istiyorum. Razer mouseleri var orijinal sanırım. 2 mouse arasında kaldım. Razer Viper mini mi yoksa Razer DeathAdder V2 mini mi alayım? FPS oynuyorum sensörü hangisinin daha iyi ya da Aliexpress'den alınır mı? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal felan değil arkadaşım, insanlar hala daha nasıl inanıyor bu ürünlerin orijinal olduğuna anlam veremiyorum. Mümkün olduğunca AliExpress'ten teknolojik ürün almamaya çalışın. AliExpress'te Razer'ın resmi satışı yok, satılan ürünler bire bir replika, zaten mouse alınca da, ilandaki ürünlerin %99'u kutusuz geliyor, kaldı ki kutulu bile gelse zaten kutusu da replika. Ha kalitelidir, değildir bir şey söyleyemem kullanmadım ama replika olduğu aşikar. Seri numarası kopyalandığı ve anakartı ona göre ayarlandığı için synapse programı da tanımlıyor, onun da ekstra bir numarası yok yani olayı bundan ibaret. Çakma olduğunu ele veren bir diğer nokta ise ışığı, yayvan değil, tek bir noktadan vuran bir ışığı var AliExpress'teki ürünlerde.
Sonuç olarak ne olduğu belirsiz bir mouse'a 100TL civarında bir para vereceğine SS Rival, G102 gibi kaliteli mouselar alabilirsin, sırf mouse şekil olsun, "ışıklı mışıklı" olsun diye de paranı da riski atmamış olursun, hemde 2-3 hatta belki 4 hafta kargo bekleyeceğine 2 güne kapında olur.
Böyle demiş birisi.
Kuzenin DeathAdder esential mi aldı?
Çok oldu alalı, büyük ihtimalle odur.
 
Böyle demiş birisi.

Çok oldu alalı, büyük ihtimalle odur.

Arkadaşın dediği evet doğru ama Türkiye'de de fiyatlar hemen hemen aynı kuponlarla ucuza geliyor yani orijinal olma olasılığı da var ve kuzeninin aldığı mousenin replika olması çok normal zaten onu alan binlerce kişi var orijinal olmadığı yazıyor scroll tuşu orjinalinden daha farklı gözle anlaşılır.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı