Aliexpress'te Param Kayboldu!

Snopp

Kilopat
Arkadaşlar 29 Ağustos günü Aliexpress'ten toplu alışveriş yapmıştım. Ama siparişlerim güvenlik nedeniyle kapatıldı ve iade yapılacağı söyleniyor. Ama 1 ay olmasına rağmen hâlâ bir iade yok kartımda. Toplu siparişimde sadece bir ürün onay almıştı ve onu ben bütün paralar beraber gelsin diye iade etmiştim o 3 gün içinde geldi ama diğer iadeler hâlâ gelmedi. Lütfen yardım eder misiniz?

Arkadaşlar 29 Ağustos günü Aliexpress'ten toplu alışveriş yapmıştım. Ama siparişlerim güvenlik nedeniyle kapatıldı ve iade yapılacağı söyleniyor. Ama 1 ay olmasına rağmen hâlâ bir iade yok kartımda. Toplu siparişimde sadece bir ürün onay almıştı ve onu ben bütün paralar beraber gelsin diye iade etmiştim o 3 gün içinde geldi ama diğer iadeler hâlâ gelmedi. Lütfen yardım eder misiniz?
Canlı desteğe iletin. 1 ayda sorun çözülür. Ayrıca parça parça gelir paralar. Toplu hiçbir zaman yatırmıyorlar. Saniyeler içinde bir çok istek gerçekleşiyor, sıralama değişiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı