AliExpress'teki Controller alınır mı?

Replika versiyonlar alınmaz elinde kalır dedin ama aynı fiyata kol önerdin hocam. Bu da çok kaliteli birşeymiş gibi gelmedi açıkçası.
Bunlar replika ürünler değiller. Çin menşei ama uzun zamandır kendi markası adı altında kol üreten firmalar.

Gamesir ve 8bitdo'nun birsirü farklı model kolları var bunlar zaten gamepad üretici firmalar. Sadece TR'de resmi distribütör satışı yok diye bilmiyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Peki neden bu kadar ucuz ben onu çözemedim bir de joystick kalitesi falan orijinal xbox kolu gibi mi ?
Hocam önceki konularda bu kol hakkında mesajlarıma bakabilirsin emin ol bu fiyat bandında alabileceğin en iyi kol. Deadzone değerleri orijinal Ps5 kolu ile aynı hissiyat ve titreşimi çok iyi.

Ben Banggood üzerinden 1100 civarına almıştım şu an indirimde olabilir Aliexpress veya başka yerlerde.

Kablosuz versiyon kullanıyorum bu arada önerim kablosuz alın.

Peki neden bu kadar ucuz ben onu çözemedim bir de joystick kalitesi falan orijinal xbox kolu gibi mi ?
Malzeme kalitesi için nova lite biraz geride kalıyor ama kablosuz olması falan güzel analogları da kaliteli. O yüzden biraz malzeme kalitesinden kısmışlar ama elde kalacak gibi değil. Diğeri kablolu olan onun malzeme kalitesi baya iyi hatta 9. nesile eşdeğer bir kalitesi var. Xbox ve PS5 kolları lisanslı olduğundan gereğinden çok pahalıya satılıyor. Bu tarz kolları daha ucuza bulmak mümkün ve bunlar 2 ufak örnek aslında 9. nesil veya dualsense'den ucuza çok daha kaliteli kollar var.

Bu ikisini alabilirsin fiyat olarak. Replika bir kol alman 2 ay sonra o kolun elinde kalması ve bidaha para vermen demek. Bu kollar daha kaliteli.

Ayrıca PC için Xbox düzenli kollar daha iyi. Bir defa alışırsan bidaha PS kollarına dönmek istemezsin.
İlk paylaştığını almaya karar verdim. Birşey daha soracağım. Pilli mi şarjlı mi bu kol?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı