AliExpress'ten 363 TL'ye Razer DeathAdder Standart Edition alınır mı?

Talha2344

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu anki farem Rampage marka dandik bir mouse. Ve yeni bir mouse almayı düşünüyordum. Razer DeathAdder standart Edition 45 TL idi vergiyle beraber 363 TL'ye geliyor, aşırı ucuz olduğunun farkındayım ama yine de sormak istedim. AliExpress'te bu arada.

AliExpress'ten hiçbir ürünün orijinal geldiğini hala görmedim. 20'den fazla siparişim var hepsi figür ya da benzeri üründü orijinal etiketi vardı ama değildi. Hele elektronik üründe orijinal gönderme ihtimalleri %0.1. O paranın üstüne ekleyip Furylevel Z1 ya da Aigo P80 Plus al keyfine bak.

O kadar ucuza satılacak bir ürün değil. Satıcıyı kontrol edin eğer Shop tarzında bir ismi varsa genelde dolandırıcı oluyorlar. Yukarıdaki arkadaş orijinal olayını yanlış anlamış ve Aliexpress'i çakma yeri gibi düşünüyor ama öyle bir olay yok tamamen alınan ürün ve satan kişiyle alakalı. Misal 10K'ya satılan bir ürünü 500 TL'ye alıyorsan zaten bunun orijinal olmadığını bilmen gerekir aksi durumda kişinin kendinde problem var demektir. 50 küsür siparişim oldu IEM kulaklıktan tut kasa fanı vs. gibisinden çok fazla ürün aldım ve hepsi beklediğim gibiydi.

O kadar ucuza satılacak bir ürün değil. Satıcıyı kontrol edin eğer Shop tarzında bir ismi varsa genelde dolandırıcı oluyorlar. Yukarıdaki arkadaş orijinal olayını yanlış anlamış ve Aliexpress'i çakma yeri gibi düşünüyor ama öyle bir olay yok tamamen alınan ürün ve satan kişiyle alakalı. Misal 10K'ya satılan bir ürünü 500 TL'ye alıyorsan zaten bunun orijinal olmadığını bilmen gerekir aksi durumda kişinin kendinde problem var demektir. 50 küsür siparişim oldu IEM kulaklıktan tut kasa fanı vs. gibisinden çok fazla ürün aldım ve hepsi beklediğim gibiydi.
Dolandırıcı olduğu netmiş. Mağaza adı shop ve bir sürü sayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı